In hírek Vicky

Hírmorzsák a nagyvilágból

Az Egmont Kiadó nagyszerű előzőheti bejelentését követően, már itt is van Nalini első novellája az Egy világ, két faj, állandó küzdelem sorozatból. 
Ez a novella kicsit előre ugrik az időben a magyar megjelenésekhez képest, mert cselekményét tekintve a Play of Passion kötet után játszódik. Itt olvashatjátok el.

  Az utolsó Merry Gentry rész kiadását az Agave kiadó őszre ígérte Isteni vétkek címmel.

A Disney új mesével készül kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Szerintem nagyon édes a trailere*.*


És igen! Végre! Az Ulpius-ház kiadó kiadja a MacCarrick-fivérek trilógia befejező kötetét is Szeress, ha tudsz címmel. (Komolyan azt hittem, hogy nem fogunk az életben soha eljutni idáig...)


 "Égető bosszúvágy… Ethan MacCarrick lélegzetelállítóan jóképű fiatalember volt, míg egy befolyásos nemes ember parancsára brutálisan össze nem verték. Az arcát örökre elcsúfították egy olyan bűn miatt, amit el sem követett. Ethan könyörtelenül bosszút állt. Tönkretette és száműzetésbe kényszerítette elcsúfítóját. Az elégtétel azonban nem töltötte el megnyugvással. Tíz évvel később egy talpraesett, titokzatos szépség bűvölte el a férfit. A gyönyörű hölgy nem más, mint egykori ellenségének a lánya. Eljött végre az igazi bosszú pillanata. Ethan pontosan erre vágyott. Házasság ígéretével elcsábítja a fiatal nőt, hogy azután egyszerűen félredobja."
 A pontos megjelenés dátumát még nem lehet tudni, de a kiadó még 2013-ra ígérte. Reménykedjünk, hogy nem fogják ezzel a könyvvel is azt csinálni, mint a Démonkirály csókjával...

A Fumax kiadó jóvoltából beleolvashatsz itt Kathy Reichs - Fertőzöttek című első ifjúsági regényébe. 

 Valamint a GABO kiadó honlapján bele lehet olvasni Kiera Cass -A Párválasztó és Tahereh Mafi - Ne Érints című, hamarosan megjelenő ifjúsági regényekbe is.
>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése