In bemutatkozás

Bemutatkozás


Sziasztok!

Szóóval, mi vagyunk Zsina, Vicky és Nalla. Már jó ideje terveztük, hogy blogot csinálunk, és most éreztük magunkat elég tettre késznek hozzá. Előre szólok, hogy fogalmunk sincs igazából a blogszerkesztésről, meg úgy nagyjából semmiről ami a bloggal kapcsolatos, de megpróbáljuk jól megcsinálni. (Aki profinak érzi magát blogszerkesztésből, és esetleg kedve is lenne segíteni, nyugodtan írjon nekünk :)

Akkor először a nevünkről pár szót. A névválasztás egy elég vicces folyamat volt, az eredménye pedig a Three Points Of View lett. Azért three, mert ugye hárman vagyunk, a points of view pedig csak úgy kipattant a fejünkből. Pont úgy, mint a "Végtelenbe és tovább". Megjegyezném, hogy én (Nalla) erre szavaztam, de rajtam kívül senkinek nem tetszett ez a névötlet, úgyhogy le lettem szavazva. Tényleg ennyire rossz? :D
A blog leginkább könyvekről, filmekről és sorozatokról fog szólni, illetve néha helyet kap néhány off-bejegyzés is, főleg olyankor amikor kicsit tele van a fejünk. Könyvekről főleg Vicky és én fogunk írni, a filmek és sorozatok pedig Zsina asztala lesz. De ne aggódjatok, igazából mind a hárman szeretjük a könyveket, a filmeket, meg a sorozatokat is, úgyhogy  mindenkitől lesznek bejegyzések minden kategóriában, csak főleg azokról fogunk írni, amiket jobban szeretünk. Ja, és hát... van, amiben eléggé más az ízlésünk. Kicsit nagyon. Ez leginkább a filmekre és a sorozatokra vonatkozik, úgyhogy lesznek olyanok, hogy egy bejegyzésben többen, akár hárman is írunk az adott témáról. Csak hogy mondjak egy példát, én pl. imádom a High School Musical-t (és igen, már elmúltam 13 éves néhány éve), de rajtam kívül senki nem szereti, sőt, kifejezetten utálják. Nyugodjon meg mindenki, nem tervezek bejegyzést a HSM-ről, egyelőre legalábbis :) Tudom, hogy ez egy elég durva példa volt, de hátha így jobban értitek, hogy mennyire másokat szeretünk. A könyvekkel kapcsolatban általában ugyanazokat szeretjük, csak esetleg egy sorozaton belül más szereplők a kedvenceink. 
Tehát ez lenne a terv, aztán majd meglátjuk, hogy fog menni. Reméljük, hogy sokaknak tetszeni fog az oldal, mi legalábbis azon leszünk, hogy minél érdekesebbé tudjuk tenni.

Nemsoká jövünk :)) 
Zsina, Vicky, Nalla
>

Related Articles

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Szeretnék kívánni sok-sok kellemes blogolással teli időtöltést. Szuper az ötlet, hogy egy témáról többen írjatok, úgy lesz igazán egyedi a blog. :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi, remélem boldogulni is fogunk vele:)

    VálaszTörlés