In "Waiting On" Wednesday

"Waiting On" Wednesday - Week#1

Terveink szerint el fogunk pár rovatot is indítani a kritikák mellett, hogy színesebbé tegyük a blogot. Kezdésnek el is indítanám a "Waiting On" Wednesday nevű új rovatunkat. Hogy miről van szó? Ez egy "várható megjelenés" szerű rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást:)

Be kell vallanom sokat vacilláltam melyik könyvet is hozzam legelőször (hisz rengeteg várólistás könyvünk van:), de végül e mellett döntöttem:

Várható megjelenés: 2013. szeptember 15.
Kiadja: Könyvmolyképző
Műfaj: fantasy, YA

Sarah J. Maas: Az üvegtrón
Az ismert világ leghíresebb orgyilkosa. Celaena Sardothien gyönyörű és halálos. A sors nagy dolgokat tartogat a lenyűgöző, ifjú nő számára.
Távolvég sötét, nyomorúsággal teli sóbányáinak mélyén egy megviselt,tizennyolc éves lány robotol a rabszolgák között. Életfogytiglanig tartó kényszermunkára ítélték. Hiába képezték ki a földrész legjobb orgyilkosai. Hiába lett a halálos mesterség leghíresebb művésze. Elkövetett egy végzetes hibát. Elfogták.
A kegyetlen börtönbe egy napon különös látogató érkezik. Az ifjú és felettébb jóképű Westfall kapitány meglepő ajánlatot tesz a rettegett orgyilkosnak. Szabad lehet, ha előtte végrehajt egy hihetetlenül vakmerő és elképesztően nehéz feladatot. Az ország koronahercege bajnokot akar küldeni az apja halálos versenyére. Csatasorba állnak a birodalom legtehetségesebb tolvajai és legkönyörtelenebb harcosai. A küzdelem tétje az életben maradás. Ha győz, Celaena visszanyeri a szabadságát. Függetlenül attól, hogy képes lesz-e megnyerni a kegyetlen versengést, megrázó felfedezés vár az ifjú hölgyre. Már csupán az a nagy kérdés, hogy meglágyulhat-e egy orgyilkos kőszíve.

Már a borítóval megvett magának, mikor először láttam angolul és szerencsére magyarul is ez lesz a borító kis módosításokkal:) A kiadó már a Könyvhétre beígérte, de sajnálatos módon több várt könyvükkel együtt el kellett halasztaniuk a kiadását papírhiány miatt. De ami késik nem múlik...
 
>

Related Articles

3 megjegyzés: