In "Waiting On" Wednesday Nalla

"Waiting On" Wednesday - Week #2

Hogy miről van szó? Ez egy "várható megjelenés" szerű rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást:)

A mai "Waiting On" Wednesday bejegyzésünk J. R. Ward: The King című könyvéhez kapcsolódik. Igazából még nem igazán van itt a megjelenés, sőt, az majd csak jövőre lesz, de... hát na, veletek is biztos történt már ilyen. Egyszerűen annyira elvarázsolt a borító, hogy nem bírtam ki. Mióta Ward néni közzétette a képet a Facebook oldalán, azóta égek a vágytól, hogy írhassak erről a könyvről.

Ez a kötet a sorozat 12. része lesz. A főszereplő Wrath és Beth lesz, ami már ugye a címből is látszik, és a kicsi-Wrath lesz a fő téma, vagyis a baba, a trónörökös. Vééégre, én már nagyon régóta szeretnék egy kicsi-testvért (mármint Nalla-n kívül) :))

A borítóról még ömlengnék kicsit... hjajj *-* Olvastam róla Molyok véleményét, és sajnos nem mindenkinek tetszik :( de engem már az első pillantásra megfogott magának. A színek nagyon jók rajta, ez a hapsi meg... szerintem nagyon eltalálták, végre egy olyan modell a borítón, akit még el is tudok képzelni a könyv főszereplőjének. Najó, ennyi elég volt belőlem, tehát akkor íme a borító:


 Várható megjelenés: 2014. március 25.
Kiadja: NAL Hardcover
Műfaj: romantikus, fantasy

A könyvhöz egyelőre még nincsen fülszöveg, de mi már azt is nagyon várjuk. Ja, és egyébként már elő is lehet rendelni itt. Amint több infónk lesz a könyvről, rögtön jövünk :))
>

Related Articles

2 megjegyzés:

  1. I don't read too much romance. Read the first several BDB books but I haven't read the last several.

    WOW
    Sandy @ Somewhere Only We Know

    VálaszTörlés
  2. And you liked them? Because I know that the first part of the series is not as godd as the others, but then, I think, it's amazing.

    VálaszTörlés