In hírek Nalla Ulpius

Lehet, hogy észhez tért az Ulpius-ház?


Már egy korábbi bejegyzésben említettük, hogy az Ulpius nem kívánja tovább folytatni néhány igen nagysikerű írónő sorozatait kis hazánkban. (Jeaniene Frost, Gena Showalter stb.) Aztán egy ezt követő bejegyzésben arra kértünk titeket, hogy egy petíció aláírásával bíztassátok a kiadót a folytatások kiadására. Úgy tűnik, a rengeteg olvasói levél, javaslat, vagy akár a kritika végre elérte a célját, és a kiadó a Facebbok oldalán a következőt mondta:


Sokan érdeklődtetek a paranormál-romantikus könyvek után, ezért most szeretnénk egy-két információt megosztani veletek:

Elsőként Sherrilyn Kenyon Éjféli gyönyörök című könyve érkezik augusztus közepén, majd Kresley Cole-tól A gyönyör sötét hercege.
Ősz végén egy Kresley Cole-Gena Showalter közös kötettel jelentkezünk, reméljük szeretni fogjátok!
Természetesen a 13. résszel folytatódik a True Blood sorozat is!
Gena Showalter, J.R. Ward, Lara Adrian és Jeaniene Frost könyvek ősz végén, karácsony előtt várhatóak. Majd további Kresley Cole és Sherrilyn Kenyon kötetek jelennek meg a kiadó gondozásában.
A könyvek borítójával, tartalmával és a pontos megjelenési dátumokkal folyamatosan jelentkezni fogunk!
Addig is megírhatjátok, hogy melyik könyvet várjátok a legjobban!
Hát, arra még senki nem tudja a választ, hogy vajon tényleg kiadják-e a fent említett könyveket vagy csak szédítik a népet, de mindenesetre legalább betervezték, hogy majd egyszer, talán 10 év múlva, de kiadják a folytatásokat. Mindenesetre mi kíváncsian várjuk.

>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése