In akciók hírek Vicky

Hírmorzsák a nagyvilágból#2 - nyári akciók

Kész akcióözönt zúdítottak ránk a kiadók most nyáron, aminek én örülök, a pénztárcám viszont már kevésbé:) De, hogy ne csak én csábulhassak el megpróbálok összegyűjteni néhányat számotokra:

  • Az alexandra idén is elindította a nagy nyári akcióját, ahol 50-90%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni közel 2000 könyvüket szeptember 15-ig. Minden évben megfogadom, hogy nem csábulok el, de persze sose tudom ezt betartani. Már idén is vásároltam, igaz sikerült visszafognom magam és csak egy könyvet vettem (eddig még:), de azt nem tudtam ott hagyni: Brandon Sanderson Bűvös hajó című könyvét potom 150 Ft-ért.  • Ulpiusos sikerkönyveket lehet venni a bookline-on 999Ft-ért július 31-ig.

  • A librinél szintén több akció van még az Ulpiusos 2+1 akción kívül: 
  1. Strand könyvek akció - augusztus 14-ig
  2. Szabadság könyvei 2+1 - augusztus 31-ig
  3. Hőség akció - augusztus 31-ig 
  4. Ulpius 1+1 - július
  5. Manga akció 249 Ft-ért
  • A bookline-on akciósak a borzongatós könyvek is július 31-ig.
Az alexandra az akciók mellet nyereményjátékokat is hirdetett: a Pokoli erénnyel elutazhatsz Firenzébe, valamint nyerhetsz Paulo Coelho Odaadás című könyvének előrendelésével is.

Az akciókon kívül új kiadót köszönthetünk a hazai piacon a Lilith Könyvek nevű kiadó személyében, aki már ki is adta első regényét: Christina Lauren - Gyönyörű Rohadék, ami megrendelhető a honlapjukon is.>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése