In várható megjelenések Vicky

Megjelenésre várva #2

Szokás szerint nem bírok magammal és a várólistám egyre csak nő - pedig most még időm is van az olvasásra - ahelyett, hogy csökkenne. Így sikerült összeszednem egy újabb adag könyvet a nyári megjelenések közül, amit szeretnék egyszer (lehetőleg minél előbb) elolvasni, de hogy ne legyek ezzel egyedül és ti is ráakadhassatok a horogra, megosztom veletek is ezeket a megjelenéseket:Heidi McLaughlin: Forever My Girl - Örökké a csajom
Megjelenés: július 30. 

Kiadó:Ulpius-ház
 
  Sosem hittem volna, hogy rocksztár lesz belőlem. Az egész életem előre eltervezett volt. Futballozás a főiskolán. Bekerülni a Nemzeti Futball-ligába. Házasság a középiskolai szerelmemmel, majd boldogan élni, míg meg nem halok. Mindkettőnk szívét összetörtem aznap, amikor közöltem vele, hogy elmegyek. Fiatal voltam. A magam szempontjából jó döntés volt, ám kettőnket illetően nem volt az. Lelkem bánatát zenében sírtam el, de őt soha nem feledtem. Az illatát… A mosolyát…
 Most hazafelé tartok.
 Tíz év telt el.
 Remélem, képes leszek mindezt elmagyarázni neki ennyi idő után.
 Még mindig utána sóvárgok. Ő az én örök szerelmem…


J. Sterling: The Perfect Game - A hibátlan játék 
Megjelenés: július 30.
Kiadó:Ulpius-ház
Két fiatal, Cassie Andrews és Jack Carter kezdi meg tanulmányait a főiskolai előkészítőn. Amikor Cassie megismeri az emelkedő csillagú baseballreménységet, Jacket, határozott szándéka, hogy nagy ívben elkerüli ezt a beképzelt fölényes alakot. Ám Jack egészen másképp képzeli: randizni akar a lánnyal. Mindketten sérült lelkűek, tele bizalmatlansággal, félnek kitárulkozni a másik (és önmaguk) előtt, és így vágnak bele ebbe az érzelmi utazásba, amely a szerelemről és a megbocsátásról szól. De a hosszú út végén talán meg lehet ragasztgatni az összetört szíveket… Mert az élet néha durva és kegyetlen, mielőtt gyönyörűvé válna…

Véleményem: Ezt a két könyvet már bemutattam az előző bejegyzésemben is, de a megjelenését eltolta az Ulpius (meglepő mi?), így elhoztam őket még egyszer - azért remélem tovább már nem tologatják. Mostanában már nem veszek könyveket az Ulpiustól olyan könnyedén, mint régen, mert az utóbbi időben kiadott Szürke és társai stílusú könyvekért én nem vagyok hajlandó kiadni pénzt. Ugyanakkor viszont mindig reménykedek, hogy találok néhány gyöngyszemet a friss megjelenések között (és igen, mielőtt teljesen elképednétek, léteznek JÓ erotikus könyvek is, csak a kiadónak nem nagyon sikerül azokat kiadni). És reményeim szerint ebbe a kategóriába fog tartozni ez a két könyv is.
Addison Moore: Someone to Love - Szeretni valakit 

Megjelenés: július 30. 
Kiadó:Ulpius-ház

Mi történik, amikor két ember, aki nem hisz a szerelemben, őrülten egymásba esik úgy, hogy azt életükben elképzelni sem tudták? Vonatszerencsétlenség.
Amikor a húszéves Kendall Jordan átkel az országon a Garrison egyetemre, az utolsó dolog, ami eszébe jutna, egy egyéjszakás kaland. Sajnos az elbűvölő Cruise Elton pontosan ezt kínálja neki.
Kendall már régen ráébredt, hogy a szerelem illúzió, amely nem tart örökké, és ezt Cruise is teljes mértékben osztja - valami a lány lelkében mégis azt súgja, hogy szőröstül-bőröstül magának követelje a fiút. Ezért azután maga is szeretne részt venni a játszmában, és azt javasolja, hogy Cruise tanítsa ki őt a Garrison egyetem női playboyának szerepére.
Közben feltámadnak az igazi érzelmek, és sem Kendall, sem Cruise nem tudja, miképp kezelje ezeket. Minden, amiről úgy képzelték, hogy tudják, megváltozik akkor, amikor megtalálják egymásban azt, akit szeretni kell.Véleményem: Ez is az előző kategóriába tartozik, egy jó romantikus történetre számítok (inkább reménykedek benne?:), ami kikapcsol ebben a nagy melegben.

Sherrilyn Kenyon: Éjféli gyönyörök 


Kiadó:Ulpius-ház
Megjelenés: július 31.
A nagyrészt görög származású Sötét Vadászok körében nem örvend nagy népszerűségnek a nemesi származására módfelett büszke római - Valerius.
Amikor a férfi találkozik a pimasz és csábító Tabitha Devereaux-val, aki nem más, mint a volt Sötét Vadász, Kyrian sógora, Val halálos ellensége, kapcsolatuk azonnal igen hevessé válik. A nőnek egyáltalán nem áll szándékában komolyan venni őt.
Amit Tabitha azonban igen komolyan művel, az a vámpírvadászat és a gyilkolás. Mindkettejüknek hamarosan szembe kell nézniük a legveszedelmesebb démonnal. A végső győzelemért Valnak fel kell adnia büszkeségét és meg kell tanulnia bíznia, hogy megvédelmezhesse Kyriant, azt a férfit, akit gyűlöl és azt a nőt, aki az őrületbe kergeti.

Véleményem: Eredeti nyelven már olvastam ezt a részt és a Kenyontól elvárt színvonalat kaptam, vagyis imádtam. Volt benne minden ami kell, akció, szerelem és sok poén, na és persze a régi kedvencek is feltűntek. Persze, azért arra kíváncsi leszek mennyit ad vissza az eredti élményből a fordítás...

Karen Chance - Holdvadász (Cassandra Palmer 5.)
Megjelenés: július 31. (ez nem biztos)
Kiadó: CorLeonis

Cassandra Palmer nemrég győzelmet aratott egy kíméletlen istenség felett. Joggal hihetnénk, hogy ezután megérdemel egy kis pihenőt. Ám annak, aki a világ első számú látnoka, azaz a Pythia tisztségét tölti be, nem ilyen könnyű a helyzete. Cassie napirendje zsúfoltabb, mint valaha: meg kell ismerkednie erejével, miközben saját koronázási ceremóniájára készül, és persze szeretné rendezni végre viszonyát a vonzó és jóképű vámpír nagymesterrel, Mirceával is.
Akad azonban valaki, aki nem szeretné Cassie-t a Pythia trónján látni. Bármire képes lenne azért, hogy a felavatási szertartásra soha ne kerüljön sor. Még arra is, hogy levadássza Cassie anyját a lány születése előtt.


Véleményem: Igazság szerint engem még nem sikerült igazán elvarázsolnia a sorozatnak, így az 5. részig sem, de nem is az a jaj-az-életben-nem-akrom-többet-látni kategória, és a végkifejletre is kíváncsi vagyok, így szorgalmasan olvasom a részeket.

Jennifer Egan - Elszúrt idő nyomában
Megjelenés: július 31.
Kiadó: Libri 

„A szokásos figurák mellett sétálunk el: a lepattant fazon a török kalapjában ma is ugyanúgy próbálja becsalogatni a népet a Casbah-ba, mint mindig, és a Condor és a Big Al's előtt is ott lebzselnek rendesen a kurvák meg a sztriptíztáncosok. Punkok jönnek szembe és röhögve rázzák az arcunkba az ismeretlen drogokkal teli, apró zacskóikat. A forgalom meg csak hömpölyög végig a Broadwayn, az emberek dudálnak és ránk integetnek a kocsiból, mintha egyetlen, óriási buli lenne az egész város.”
Beszívott éjszakák és átbulizott nappalok, fülledt rockkoncertek és hűvös produceri irodák, féktelen ifjúság és pusztító felnőttkor. Jennifer Egan hamisítatlan rock'n'roll-regénye teljes keresztmetszetét adja az amerikai zeneőrület három generációjának, a 80-as évek punkzenekaraitól kezdve a 90-es évek zeneiparán át a nem is olyan távoli jövőig, ahol a rajongás a legnagyobb árucikk, és a csecsemők töltik le a legtöbb zenét a netről.
Hősei egytől egyig a nagy amerikai álmot kergetik: Bennie, a digitális tisztaságmánia gumipopjából kiábrándult zenei producer; a kleptomániájával küzdő Sasha; Lou, a tizenéves lányokat csábítgató, majd csúfos véget érő médiamogul; Scotty, az öregkorára rockikonná váló expunk gitáros; La Doll, a diktátoroknak dolgozó, bukott PR-zseni és Kitty Jackson, a 19 éves filmsztár és szexszimbólum is – ki több, ki kevesebb sikerrel. Ám az idő múlása és az elkerülhetetlenül bekövetkező felnőttkor végül mindannyiukat eléri, s csak egyetlen dolog marad, ami örök és állandó: a zene iránti végtelen szenvedélyük.

Jennifer Egan metszően okos, fergeteges humorú és felkavaróan érzelmes könyve olvasók millióit hódította már meg Amerikában. 2011-ben megkapta a Pulitzer-díjat, és azóta több mint 30 nyelvre lefordították.

Véleményem: Igazság szerint már a fülszöveggel megvett magának a könyv és szerintem nem is igazán kell ezt ragoznom - Zene, rock'n'roll:)

Jennifer L. Armentrout - Origin (Lux 4.)

Megjelenés: augusztus 27.
Kiadó:  Entangled 

Daemon will do anything to get Katy back.After the successful but disastrous raid on Mount Weather, he’s facing the impossible. Katy is gone. Taken. Everything becomes about finding her. Taking out anyone who stands in his way? Done. Burning down the whole world to save her? Gladly. Exposing his alien race to the world? With pleasure.All Katy can do is survive. Surrounded by enemies, the only way she can come out of this is to adapt. After all, there are sides of Daedalus that don’t seem entirely crazy, but the group’s goals are frightening and the truths they speak even more disturbing. Who are the real bad guys? Daedalus? Mankind? Or the Luxen?Together, they can face anything. But the most dangerous foe has been there all along, and when the truths are exposed and the lies come crumbling down, which side will Daemon and Katy be standing on? And will they even be together?

Véleményem: Ha már olvastátok a kritikámat az Obszidiánról és az Onyxról, akkor gondolom nem nagy meglepetés számotokra, hogy majd meg őrülök ezért a könyvért, főleg azért mert megfogadtam, hogy addig nem olvasom el az Opalt amíg ez a rész nem lesz a kezemben és legnagyobb meglepetésemre, eddig még sikerült megtartanom:) (Csak megsúgom, ez általában nem szokott sikerülni)>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése