In havi összesítés Nalla új könyv Vámpírakadémia

Mit hozott a postás? #1

A suli végén megfogadtam, hogy nem fogok nyáron sok könyvet venni, csak az új megjelenésű könyveket és azokat is csak akkor, ha legalább 20% kedvezményt kapok rá. Erre jött egy Agave-s 2+1 akció, és muszáj volt bevásárolnom. 4+2 könyvet :D
Egyébként az úgy volt, hogy... Már egy ideje egyszerűen nem találok olyan olvasnivalót, ami leköt 5percnél tovább. Elkezdtem az Outlander-t újraolvasni, végeztem vele, elkezdtem a második részét. Aztán megakadtam. Megrendeltem az Egymásba fonódva c. könyvet, erre már a 17. oldalon bagzanak főszereplőink, úgyhogy azt is letettem. És ez így megy már kb. 1,5hónapja... :( Aztán szembejött velem a 2+1 akció, és eszembe jutott a Vámpírakadémia. Na már most, azt tudni kell, hogy én csak a lényeg leglényegebbét olvastam el a sorozat 6 kötetéből. Ez azt jelenti, hogy az első és második részt fullra, a harmadikat félig, a negyedik, ötödik és hatodik részt pedig úgy olvastam, hogy csak a fontos részeket. Úgyhogy elérkezettnek láttam az időt ahhoz, hogy elolvassam teljesen a sorozatot, amihez pont kapóra jött az akció.


Amint a képen is látható, a könyvek megérkeztek, és szerintem még az életbe nem láttam ilyen szépet *-* Plusz ráadásként, küldtek hozzá egy könyvjelzőt is:Tehát ezekkel a gyönyörűségekkel gyarapodott a magánkönyvtáram, már csak a polcon kell megtalálnom nekik a tökéletes helyet. Úgy érzem, amint ez megvalósul, újból jövök egy bejegyzéssel egy igen hosszú nap után :))

>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése