In Nalla off-bejegyzés Rise Skillet

Off - bejegyzés #1

Mint korábban már említettük, nagy ritkán helyet kap majd néhány off-bejegyzés is a blogon. Úgy alakult, hogy az első ilyet én (Nalla) írom, de ezt is csak azért, mert nem bírtam visszafogni magam. Megint. Igen, tudom, kontrollálhatnám magam néha... Na, majd megpróbálom, egyszer. 

Tehát az első off-bejegyzés témája nem más, mint egy új album megjelenése. (Tulajdonképpen igazából június 25-én jelent meg, szóval késtem másfél hetet, de ezt igazán elnézhetitek nekem, eddig tomboltam a számokra :)) Ez az album pedig nem más, mint az egyik kedvenc bandámnak, a Skillet-nek az új albuma, ami a Rise címet kapta. Az albumon 15 mesteri szám található, amik közül igazán nehéz volt kedvencet választanom (mindenki megnyugodhat, végül sikerült :)).

Íme a dallista: 
1. Rise
2. Sick of It
3. Good to Be Alive
4. Not Gonna Die
5. Circus for a Psycho
6. American Noise
7. Madness in Me
8. Salvation
9. Fire and Fury
10. My Religion
11. Hard to Find
12. What I Believe
13. Battle Cry (Bonus Track)
14. Everything Goes Black (Bonus Track)
15. Freakshow (Bonus Track) 

Itt meg tudjátok hallgatni a teljes albumot: https://www.youtube.com/watch?v=Td0lLXLNbrY 


Bevallom, csupán a véletlennek köszönhetem, hogy ilyen hamar rájöttem, a Skillet-nek bizony új albuma van. És hogy hogy is történt? Hiszitek vagy nem, YouTube-on keresgéltem valamit, aztán egyszer csak szembe jött velem a Sick Of It klipje. Elég értetlen fejet vághattam, nem igazán értettem, hogy lehet ez, ilyen klippel még nem találkoztam, így hát muszáj volt meglesnem. És ekkor esett le. 
Ezt követően pedig lázas keresgélésbe kezdtem, meghallgattam az első pár számot, és le voltam nyűgözve. Kedvem lett volna egy jó kis koncerthez, egy kis tomboláshoz. De, sajnos, koncert nem lévén, beértem azzal, hogy azóta is a Rise-ot hallgatom, amikor csak lehet. 

Egyébként a személyes kedvencem...hát, ez egy kicsit összetett, mindjárt elmagyarázom. Tehát, a Good To Be Alive végén van egy ilyen izé... nem tudom, hogy mondjam, hallgassátok meg, elsőre érteni fogjátok, hogy mire gondoltam. (Ha valaki a fenti YouTube-os linken meghallgatná, annak mondom, hogy 11:30-tól van ez a rész.) Na, és ezzel a résszel kiegészítve a Not Gonna Die a kedvencem :D

Ja, és majdnem elfelejtettem. A zenekar Facebook oldalán van egy szavazás, ahol a kedvenc számotokra/számaitokra lehet szavazni. (Jelenleg a Not Gonna Die vezet, igggen :D hátha ebből lesz a következő klip :))
És ezt is majdnem elfelejtettem. Íme, itt a Sick Of It klipje:


Remélem sokan megszeretik ezt az albumot is, illetve remélem, hogy akik még nem ismerték eddig a bandát, most majd megszeretik :)
>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése