In "Waiting On" Wednesday Bábel Nalla

"Waiting On" Wednesday - Week #6

Hogy miről van szó? Ez egy "várható megjelenés" szerű rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást:)

Bizonyára már sokan láttátok Leiner Laura legújabb könyvének, a Bábelnek a borítóját, amelyet mi is bemutattunk nektek előző héten. Pénteken, vagyis 2013. 07. 26-án megmutatták nekünk a teljes borítót, amin már a fülszöveg is olvasható. Személy szerint engem túlságosan az SzJG-re emlékeztet. Ezt sokan meg is említették Laurának, mire Ő azt válaszolta, hogy ugyanannál a kiadónál fog megjeleni a könyv, ugyanaz a borítótervező, mint az SzJG könyveknél, illetve az író neve általában ugyanúgy szokott kinézni a könyvein. Ezt mind értem, és el is fogadom, de szerintem akkor is lehetett volna kevésbé SzJG-s a könyv, ha mondjuk például nem tesznek bele adatlapot (?) a főszerepelő leányzóról. De persze ez mind teljesen mindegy, hiszen ez csak magánvélemény, úgyhogy jöjjön is a könyv:

Várható megjelenés: 2013. augusztus 29.
Oldalszám: kb. 520
Kiadja: Ciceró Könyvstúdió
Műfaj: ifjúsági

Leiner Laura: Bábel
Bábel. A legnagyobb nyári zenei fesztivál, valahol Pápa mellett. Mi lehet jobb annál, mint tizenhét évesen, életedben először, egy hetet eltölteni itt a barátaiddal? A zárónapi koncert a Red Hot Chili Peppersé, és Zsófi többek között azért érkezik, hogy találkozhasson Anthony Kiedisszel. Na de addig még sok minden történik vele, Napsival, Abdullal, Hipóval és Szaszával az Európa, Ázsia, Afrika és Ausztrália színpad körül… Bábel. Ha voltál már fesztiválon, azért fogod szeretni, ha még nem voltál, azért.
„Nagyon örülök, hogy Laurának sikerült megjeleníteni és tökéletesen visszaadni a fesztiválok hangulatát, és kifejezetten tetszik a humora. Gratulálok!” Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál alapítója

Be akartam tenni a teljes borítót is, de csak kicsibe teszi be normálisan, ha meg nagyra állítom akkor nem látszik a fele... -.-, úgyhogy inkább itt a link, ahol meg tudjátok nézni: katt 
>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése