In "Waiting On" Wednesday Vicky

"Waiting On" Wednesday - Week #3


Na csak sikerült összehozni még ma ezt a posztot is, bár azt hittem nem fog összejönni több ok miatt is. A legfőbb ok, hogy elvileg Zsina csinálta volna a mait, de Szegedre utazott, így értelemszerűen nem tudta megcsinálni. de nem kell kétségbe esni, ami késik nem múlik, a jövőhetit majd ő csinálja, de remélem addig is beéritek velem:)
Hogy miről van szó? Ez egy "várható megjelenés" szerű rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást:) 

A mai bejegyzést az egyik kedvenc sorozatom következő, már nagyon várt részéről írnám. Az Up From The Grave Jeaniene Frost Night Huntress (Cat & Bones) sorozatának 7. része.A megjelenés igazából még elég távol van, mert 2014-re ígérik, de én már most tűkön ülve várom:)

Várható megjelenés: 2014 január 28.
Kiadja: Avon
Műfaj: paranormális romantika

Jeaniene Frost: Up From The Grave
There’s always one more grave to dig.
Lately, life has been unnaturally calm for vampires Cat Crawfield and her husband Bones. They should have known better than to relax their guard, because a shocking revelation sends them back into action to stop an all-out war…
A rogue CIA agent is involved in horrifying secret activities that threaten to raise tensions between humans and the undead to dangerous heights. Now Cat and Bones are in a race against time to save their friends from a fate worse than death…because the more secrets they unravel, the deadlier the consequences. And if they fail, their lives—and those of everyone they hold dear— will be hovering on the edge of the grave.
>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése