In "Waiting On" Wednesday Zsina

"Waiting On" Wednesday - Week#4

Végre eljutottunk ide is hogy meg tudom írni az első ilyen bejegyzésem.Már múlt héten is nekem kellett volna megírni, de bevallom elfelejtettem.
Hogy miről van szó? Ez egy "várható megjelenés" szerű rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást:) 

Be is mutatnám a mai könyvet, ez pedig nem más mint a The Dream Thieves Maggie Stiefvatertől. A könyv angolul 2013.szeptember.17.-én jelenik meg. Az első rész nálunk is megjelent A Hollófiúk címen a Könyvmolyképző kiadó gondozásában.

Várható megjelenés:2013.szeptember.17
Oldalszám:448
Kiadja: Scholastic Press
Műfaj:YA

Maggie Stiefvater: The Dream Thieves

The second installment in the all-new series from the masterful, #1 NEW YORK TIMES bestselling author Maggie Stiefvater!

Now that the ley lines around Cabeswater have been woken, nothing for Ronan, Gansey, Blue, and Adam will be the same. Ronan, for one, is falling more and more deeply into his dreams, and his dreams are intruding more and more into waking life. Meanwhile, some very sinister people are looking for some of the same pieces of the Cabeswater puzzle that Gansey is after...

Miért várom?: Imádtam az első részt, tetszett a hangulata és a szereplők és úgy hallottam a második részben Ronan lesz a középpontban Blue helyett így többet megtudhatunk róla.Kell ennél több?Remélem a Könyvmolyképző kiadja karácsony környékén.

Zsina
>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése