In "Waiting On" Wednesday Vicky

"Waiting On" Wednesday - Week#5

Hogy miről van szó? Ez egy "várható megjelenés" szerű rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást:) 

A mai bejegyzésben egy olyan könyvet mutatok be, amit már Könyvhét óta nagyon várok az Üvegtrón mellett. Ezzel a könyvvel is ugyan az a helyzet, mint az Üvegtrónnal, vagyis  a Könyvmolyképző nem adta ki a Könyvhétre papírhiányra hivatkozva. Ezzel alapból nem is lenne baj, csakhogy a kiadási idejét annyira eltolták, hogy engem addig még meg fog enni a fene:) Miért is várom ennyire? mert megvan benne minden, amit szeretek egy fantasyben a fülszöveg és a kritikák alapján: mágia, harcok egy talpraesett főhőssel, aki folyton lehetetlen helyzetekbe kerül. Kell ennél többi?:) Na de akkor mutatom is, hogy melyik könyvért siránkozok ennyire:
Várható megjelenés: 2013. szeptember 15.
Kiadja: Könyvmolyképző (Hard selection)
Műfaj: urban fantasy

Kevin Hearne: Hounded - Üldöztetve
Atticus O’Sullivan, a druidák utolsó képviselője, békésen éldegél Arizonában, és egy ezoterikus könyvesboltot vezet. Szabadidejében pedig alakot vált, hogy ír farkaskutyájával vadászatra induljon. Szomszédjai és vásárlói abban a hiszemben élnek, hogy ez a helyes, tetovált, ír srác egy nappal sem több huszonegynél – pedig éppen huszonegy évszázada él a földön. Azt már ne is említsük, hogy energiáját a földből nyeri, éles nyelve van, és egy még élesebb varázskardja: Fragarach, a Válaszadó.
Csak az a probléma, hogy egy fölöttébb dühös kelta isten is szemet vetett kardjára, és évszázadok óta üldözi. Ez a kitartó istenség Atticus nyomára lelt, és barátunknak minden erejére – továbbá egy csábító halálistennő segítségére, vámpír- és vérfarkas ügyvédeinek falkájára, egy szexi csapos lányra (akinek fejét egy hindi boszorkány bérelte ki), és egy adag régimódi, ír szerencsére – szüksége lesz, hogy szétrúgjon néhány kelta ülepet, és megszabadítsa magát a gonosztól…


>

Related Articles

1 megjegyzés:

  1. I haven't started this series, but it's on my TBR list! Great choice!

    WOW
    Sandy @ Somewhere Only We Know

    VálaszTörlés