In hírek Ulpius várható megjelenések Vicky

Belehúzott az Ulpius


Úgy tűnik az utóbbi idők nagy felháborodásai nem kedveztek az Ulpius-ház kiadónak és elkezdtek hallgatni az olvasói kérésekre, ami igen meglepő, figyelembe véve a kiadó múltját. Persze ígérgetni lehet, de azért arra kíváncsiak vagyunk ebből mennyi az olvasók etetése, és hány könyv fog valóban megjelenni. Ettől függetlenül én bizakodó vagyok, mert bármennyi problémánk is adódott az utóbbi időben a kiadóval még mindig vannak könyvei, amiket szeretek.

Na de akkor a lényeg:
A kiadó megmutatta az új Kresley Cole könyv borítóját és fülszövegét! Személy szerint alig várom már ezt a  részt, de még emlékszem, hogy mit csinált a kiadó a Démonkirály csókjával is, így nem is reménykedem benne, hogy hamarosan a kezemben tudhatom, főleg úgy, hogy még az előző rész se jelent meg. Igaz már annak is örülök, hogy egyáltalán eddig eljutottunk. De akkor íme:
Kresley Cole története szenvedélytől fűtött mese egy kitaszított démonról, akit vámpírvérrel mérgeztek meg. És egy sebezhető fiatal boszorkányról, akit a férfinak még önmagától, vámpír énjétől is védelmeznie kell.


A fülszövege ennél semmitmondóbb már nem is lehetne, de a borítóval most kivételesen eltalálta az ízlésem a kiadó. 2013-ra ígéri a könyv megjelenését, ennél pontosabbat nem lehet tudni, bár szerintem még az se biztos, hogy idén megjelenik, mivel még az előző részt, a Gyönyör sötét hercegét is ki kéne adni.
De addig is reménykedjünk:)

>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése