In Catching Fire coming soon film Futótűz várható könyvadaptáció Vicky

Várható könyvadaptációk #6 - Catching Fire

Lehet, hogy nem is olvastad a könyvet, vagy még a filmet se láttad, de abban biztos vagyok, hogy már hallottál az Éhezők viadaláról. Mondhatni majdnem akkor mizéria kerekedett köré, mint a Twilightnál és persze mindenkinek meg van róla a véleménye, akár pozitív, akár negatív. Ahhoz azonban kétség sem fért, hogy az Éhezők viadala film sikere után, a második rész is mozivászonra kerül.
A szerepek továbbra is változatlanok: Jennifer Lawrenc, mint Katniss, Josh Hutcherson, mint Peeta és Liam Hemsworth, mint Gale. Azonban a filmet új rendezőre bízták Francis Lawrenc személyében. Remélem ugyan olyan jó munkát fog végezni mint az elődje.


Rengeteg kép és infó került ki a netre a készítők által, hogy fokozzák a rajongók izgatottságát és több trailer is elérhető már, ami alapján egyértelműen kijelenthető, hogy a látványvilága lenyűgöző lesz a filmnek. maga a történet már más kérdés, kíváncsi vagyok vissza tudja- e adni a film a könyv hangulatát.

De akkor a történet röviden:
Kattniss és Peeta megnyerték az Éhezők Viadalát, így ők és családjaik megmenekültek az éhezéstől, de a fiatalok nem ülhetnek nyugodtan a babérjaikon. Vár rájuk a hosszú Győzelmi Körút, ismét a tévénézők árgus szeme előtt. A kötelező udvariaskodás unalmát azonban döbbenet és félelem váltja fel, amikor hírét veszik, hogy lázadás készül a Kapitólium ellen. Snow elnök sosem habozott lesújtani az engedetlenekre, és most is ott csap le, ahol senki sem várja. Emberek halnak meg, családok lesznek földönfutók, Katniss és Peeta pedig újabb küzdelemre kényszerülnek, ahol a tétek még nagyobbak, mint korábban. - forrás: filmkatalógus

És akkor nézzük is a karaktereket:
 

Új szereplőket is kellet válogatni, hisz rengeteg új karakter jelenik meg a könyvben, de közülük is Finnick karakterével foglalkoztak a legtöbbet a rajongók, hogy vajon ki is lehetne a megfelelő erre a szerepre. A választás végül Sam Claflinra esett. Őszintén szólva ezelőtt még csak nem is hallottam róla, de miután utánanéztem kiderült, hogy játszott a Hófehér és a vadászban, valamint a Karib-tenger 4-ben is.

Kaptunk érdekességként egy ábrát az arénáról is, ami elmagyarázza, hogyan fog működni:
Ezen kívül rengeteg plakát látott napvilágot, és mindegyik szebbnél szebb, hirtelen azt se tudtam, hogy melyikeket mutassam meg nektek. De akkor itt van néhány gyöngyszem:És akkor a trailerek:

A filmet november 22.-én fogják bemutatni és addig is türelem:)

>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése