In 2014 coming soon Fallen film The Fault in Our Stars várható könyvadaptáció Vicky

Várható könyvadaptációk#7 - Fallen és The Fault in Our Stars


Ezúttal nem csak egy, hanem rögtön két újabb adaptációt is hozok nektek, mindkettő kis hazánkban és külföldön is népszerűségnek örvendő YA könyv alapján készül és 2014-ben fogják őket bemutatni a mozikban.

Az egyik adaptáció a Fallen című könyvből készül, ami nálunk Kitaszítva néven jelent meg a Könyvmolyképző gondozásában. A könyv a szintúgy Fallen nevű sorozat kezdő kötete, melynek idén ősszel jelenik meg a 4. része, melyet már említettünk is egy korábbi bejegyzésünkben. Nem olyan rég jelentette be az írónő a honlapján, hogy kiválasztották a két főszereplőt: Danielt Jeremy Irvine, míg Lucindát Addison Timlin fogja alakítani. A rendező Scott Hicks lett, akinek többek között a Nicholas Sparks könyve alapján készült Szerencsecsillagot is köszönhetjük. További szereplőkről még nincsenek hírek, de azt lehet tudni, hogy maga a forgatás szeptemberben indul.
Jeremy Irvine, mint Daniel

Addison Timlin, mint Lucinda
A másik, általam sokkal jobban várt adaptáció, amit hamarosan a képernyőkön láthatunk a The Fault in Our Stars című könyv alapján készül, melyről már Zsina is írt nektek egy kritikát. Ez a könyv is megjelent Magyarországon Csillagainkban a hiba címen a GABO kiadónak köszönhetően. Valamint fontos még megemlíteni, hogy ez a könyv egy önálló kötet, tehát folytatásra ne nagyon számítsatok, míg az előző adaptációnál teljes mértékben elképzelhető.
A film történései a fiatal, daganatos betegségben szenvedő Hazel Green Lancaster (Shailene Woodley) körül forognak, aki a terápiás csoportban megismerkedik az ifjú Augustus-szal (Ansel Elgort), majd végül egymásba szeretnek.- forrás
Erről a filmről már kicsit többet lehet tudni: a két főszereplő mellett, még 3 szereplőről lehet tudni, hogy ki fogja játszani. A színészek a következők lesznek:
Shailene Woodley -Hazel Grace Lancaster

Ansel Elgort - Augustus Waters

Sam Trammell - Hazel apja

Laura Dern - Hazel anyja

Nat Wolff - Isaac
Shailene Woodleyval többek között az Utódokban vagy az Amerikai tini titkos életében találkozhatunk, de ő fogja játszani a Divergentben Trist is, amiről már szintén beszámoltunk nektek. A másik főszereplőnk, Ansel Elgort is fel fog tűnni a Divergentben, méghozzá Shailene bátyjaként. Érdekes lehet számukra ez a váltás. 

A két filmről egyelőre ennyit lehet tudni, de amint lesznek új fejlemények mi is jelentkezni fogunk:) 
>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése