In "Waiting On" Wednesday Csudajó Nalla

"Waiting On" Wednesday - Week #7

Hogy miről van szó? Ez egy "várható megjelenés" szerű rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást:) 

Nagy rajongója vagyok a történelmi romantikusoknak, a legnagyobb kedvencem pedig nem más, mint Julia Quinn. Szerintem, aki szintén szereti ezt a témát, az már biztosan hallotta a nevét, akinek pedig esetleg nem jutna eszébe, annak megsúgom, hogy ő írta a nagy sikerű Bridgerton család sorozatot. Véleményem szerint a sorozat első 4-5 része volt Quinn pályafutásának a csúcsa, legalábbis, ami a magyar kiadásokat illeti. És hogy, miért éppen Julia Quinn-t emlegetem? A Gabo Kiadó újabb Julia Quinn könyvvel ajándékoz meg minket, ami egy trilógia első része. Pontos megjelenési dátumot még nem tudok mondani nektek, a Bookline szerint még augusztusban sok kerül a megjelenésre, más nagyobb webshopokban pedig még nem elérhető. Mindenesetre én már nagyon várom, elég ígéretesnek tűnik a fülszöveg alapján. Mutatom is a könyvet:

Várható megjelenés: 2013. augusztus
Oldalszám: 458
Kiadja: Gabo Kiadó
Műfaj: romantikus

Julia Quinn: Csudajó
Két tényt mindenki tud Alexander Ridgelyről. Az egyik, hogy ő Ashbourne hercege. A másik, hogy a házasság nem szerepel a közeli tervei között…
Ez egészen addig igaz, míg egy vörös hajú amerikai lány a kocsija elé nem veti magát, hogy megmentse a herceg fiatal unokaöccsét. A lány olyan, amilyennek Alex sosem gondolt volna hölgyet… Okos és humoros, fegyelmezett és bátor. De szolgáló. Nem illik egy rangos arisztokratához… Kivéve, ha a hölgy nem az, aminek látszik…
Az amerikai örökösnő, Emma Dunster körül tolongnak az angol urak, de ez nem jelenti azt, hogy szándékában állna bármelyikükhöz hozzámenni feleségül; akkor sem, ha beleegyezett, hogy részt vesz a londoni társasági szezon eseményein.
Amikor titokban, konyhalányruhában kiosont unokanővére londoni házából, csak egy kicsit még élvezni szerette volna az ismeretlenséget a debütálása előtt. Nem gondolta volna, hogy egy veszélyesen jóképű herceg karjában találja magát… és hogy ez a herceg meglehetősen zaklatott lesz, amikor kiderül Emma valódi kiléte.
Ám úgy tűnik, az igaz szerelem akkor borul virágba, amikor az ember arra a legkevésbé számít, és a szenvedély a legmakacsabb szíveket is képes megolvasztani.

A trilógia további kötetei:
Ma éjjel táncolnék
 Lent délen, édes…
>

Related Articles

1 megjegyzés: