In "Waiting On" Wednesday Zsina

"Waiting On" Wednesday - Week #8

Hogy miről van szó? Ez egy "várható megjelenés" szerű rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást:) 

Mint már az előző "Waiting On" Wednesday-es bejegyzésemben is említettem imádom Maggie Stiefvater könyveit és már régóta terveztem hogy elolvasom angolul The Scorpio Races című könyvét. Mint kiderült nem kell belevágnom angolul mivel megjelenik magyarul a Könyvmolyképző kiadó jóvoltából.


Várható megjelenés:2013.november.30
Kiadja:Könyvmolyképző
Műfaj: Ifjúsági

Maggie Stiefvater: A Skorpió Vágta

A Skorpió Vágtát november elején rendezik. A lovasok mindent elkövetnek, hogy megzabolázzák tengeri lovaikat, és célba jussanak.

Van, aki túléli.

Van, aki belehal.

Idén a tizenkilenc éves Sean Kendrick a címvédő bajnok. Nem a szavak embere, és ha fél is, mélyen hallgat róla.

Puck Connolly más. Soha nem gondolta, hogy egyszer majd indulni fog a Skorpió Vágtán. De a sors úgy hozza, hogy kénytelen benevezni a versenyre – egyedüli lányként. Sejtelme sincs, mi vár rá.

A nagysikerű Shiver-trilógia szerzője, Maggie Stiefvater, megint megmutatja, milyen az, amikor a szerelem és az élet komoly akadályokba ütközik, és csak az marad életben, akinek a helyén van a szíve. A Skorpió Vágta minden olvasó számára felejthetetlen élményt nyújt.

Tehát összegezvén: lovas, romantikus, önálló Maggie könyv.Kell ennél több??


Zsina


>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése