In várható megjelenések Vicky

Megjelenésre várva#8 - vegyes vágott

És ezzel a bejegyzéssel el is érkeztünk az őszi megjelenéseket bemutató bejegyzéssorozat utolsó posztjához. Persze a Megjelenésre várva rovat továbbra is frissítve lesz, de egyelőre ilyen nagy lélegzetű megjelenésáradatot nem fogunk rátok zúdítani, a közeljövőben. De persze majd jön a tél és a karácsony, amikor valószínűleg megint belehúznak a kiadók, szóval nem lesz nagy szünet a rovat életében. 
Eddig ugyebár az őszi megjelenéseket kiadókra bontva mutattuk meg, de most, ebben az utolsóban összeszedtem mindent, ami érdekel és kimaradt az előző posztokból.

Julie James - Gyakorlat teszi a mesterkedőt
Várható megjelenés: szeptember
Kiadja: Pioneer Books
romantikus krimi
Ha a vonzalom törvényeiről van szó…
Payton Kendall és J.D. Jameson nem egyszer bebizonyította már, hogy milyen kiváló ügyvéd. Az ízig-vérig feminista Payton keményen megharcol a sikerért ebben a férfiak dominálta szakmában. J.D. pedig, aki gazdagnak, kiváltságosnak és pimasznak született, azért harcol keményen, hogy mindenben lepipálja őt. Szemtől szemben esküdt ellenségei egymásnak. A kollégáik előtt viszont maradéktalanul udvariasak. Annak kell lenniük. Méghozzá azért, hogy végre nyolc év után mindketten üzlettárssá váljanak a cégben.
… nincsenek szabályok.
De minden megváltozik, amikor megbízzák őket, hogy dolgozzanak együtt egy fontos ügyben. Nem könnyen, de lassan kezdik értékelni a másik odaadását a jog iránt, sőt a közöttük kipattanó szikrák gyorsan vonzalommá alakulnak. Ám az egyre fokozódó forróság nem tart sokáig, mert váratlanul megtudják, hogy csak az egyikük lehet üzlettárs. Totális háború veszi kezdetét. És a nemek közti csata a végletekig feltüzeli őket…

Erről a könyvről már írtam a Waiting On Wednesday rovatban, így nem is szaporítanám feleslegesen a szót, itt már mindent elmondtam róla.

Cora Carmack - Színjáték
Várható megjelenés: november
Kiadja: Content 2 Connect
romantikus, new adult
Szakítópróba#2
A New York Times és a USA Today bestseller, Szakítópróba szerzőjének, Cora Carmack-nak új kötete !
Mackenzie „Max” Millernek van egy problémája. A szülei meglepetésként váratlanul meglátogatják, és ha meglátják festett haját, a tetoválásait és a piercingjeit, talán még ki is tagadják a lányukat. És ami ennél is rosszabb, arra számítanak, hogy a barátja egy rendes, kedves fiú, nem pedig egy Mace nevű, tetovált nyakú srác, aki egy bandában zenél. A hazugságok hálója kis híján megfojtja Maxet, ám ekkor találkozik Cade-del.
Cade azért költözött Philadelphiába, hogy színész legyen, és maga mögött hagyja a problémáit Texasban. Eddig azonban a problémáktól nem sikerült megszabadulnia, a színpadra pedig nem sok alkalommal jutott fel. Amikor Max megszólítja egy kávézóban, és azzal az őrült ötlettel áll elő, hogy játssza el a barátja szerepét… Cade beleegyezik.
Az alakítása azonban túl jól sikerül, ezért arra kényszerülnek, hogy tovább folytassák a játékot. Minél hosszabb ideig színlelik a kapcsolatot, annál valóságosabbá válik.
Cora Carmack egy huszonegynehány éves író, aki huszonegynehány évesekről ír. Sok mindennel foglalkozott már életében. Volt unalmas munkája (pl. egy hipermarketben), izgalmas munkája (pl. színházban), stresszes állása (pl. tanárként) és álommunkája (pl. az írás). Imádja a színházat, az utazást és bármit, ami megnevetteti. Szereti a szereplőit a lehető legképtelenebb helyzetekbe hozni, és miközben segít rajtuk, megpróbálja őket összeboronálni valakivel. Hiszen a kétbalkezes embereknek is szükségük van szerelemre…

Az első részt nem rég olvastam el (kritikát is írtam róla) és habár megvenni nem szándékozom ezt a részt (persze az akciók lehet közbeszólnak majd:), de elolvasni mindenképp el szeretném.

Christina Lauren - Gyönyörű idegen
Várható megjelenés: november 30.
Kiadja: Lilith Könyvek 
romantikus, erotikus
Gyönyörű rohadék#2
Egy sármos angol playboy. Egy lány, aki végül élni akar. És egy titkos viszony, ami a lehető legélénkebb színekben mutatja meg magát.
A fiatal pénzügyi zsenit, Sara Dillont, csalja a pasija, ezért elköltözik New Yorkba, hogy minden komolyabb elkötelezettség nélkül egyszerűen jól érezze magát. Egy bárban találkozik egy ellenállhatatlan, szexi, brit fickóval, és belemegy az egyéjszakás kalandba. De az a mód – és a sebesség –,
ahogyan leolvadnak a gátlásai, megváltoztatja a férfihoz való viszonyát: alkalmi partnerből ő lesz számára a Gyönyörű Idegen.
Az egész város tudja, hogy Max Stella imádja a nőket, Wall Street-i rosszfiús sármja számtalan trófeát hozott már neki, de Sara hatására gondolkodott el először azon, hogy talán mégis van valaki, aki a hálószobán túl is a partnere lehet.
Annál, hogy olyan helyen találkozzanak, ahol bárki beléjük botolhat, csak egy dolog ijesztőbb Sara számára: az, hogy egy privát helyen túl közel kerüljön Maxhez.

Ez is ugyan az a kategória, mint a Színjáték: olvastam az első részt, és habár nem ájultam el tőle, de felkeltette a kíváncsiságom a másodikra.


Lisa Kleypas - Légy a feleségem reggelre
Várható megjelenés: még nem lehet tudni
Kiadja: Ulpius-ház
történelmi romantikus
Hathawayek#4
Két éve már, hogy Catherine Marks a Hathaway nővérek társalkodónője lett. A kellemes állást csupán az idősebb báty, Leo Hathaway bosszantó viselkedése keseríti meg.
Cat nem gondolta volna, hogy állandó civakodásuk mögött kölcsönös vonzalom rejlik.
Ám amikor egy újabb veszekedés után elcsattan egy váratlan csók, Cat döbbenten tapasztalja heves reakcióját. Leo veszélyes viszonyt kezdene, ám Cat nem egészen az, akinek látszik…
A családi otthon megmentése érdekében Leónak meg kell nősülnie, és egy éven belül utódot kell nemzenie.
Catherine úri modora azonban olyan sötét titkot rejt, amely örökre tönkreteheti őt. De Leo számára, aki azt gondolta, sosem lesz képes újra szeretni, Cat ellenállhatatlanul és ördögien vonzó.
Azonban a Catre leselkedő veszély, amely elől menekülni próbált, örökre elválaszthatja a szerelmeseket. Képesek lesznek-e elűzni a sötét árnyakat, hogy aztán átadhassák magukat forró vágyaiknak?

Lisa Kleypas huszonegy éves kora óta több mint tizenhat történelmi-romantikus bestsellert írt. Világszerte nagy sikerű történetei csábításról, érzéki vágyról, intrikáról és bosszúról szólnak, kritikusai a női lélek rejtelmeinek egyik legnagyobb ismerőjeként ünneplik a szerzőt.

Ezt a könyvet leginkább a reménykedésem miatt raktam be, mert nem lehet tudni, hogy megjelenik-e a közeljövőben, de én nagyon szurkolok érte. (Tudom, az Ulpiusról van szó, de most újra visszatért valamennyi reményem a kiadóval szemben, miután kiadta végre A gyönyör sötét hercegét:) Imádom az írónő stílusát, és ha történelmi romantikusokról van szó, mindenképp ő az egyik, akit ajánlani tudok. A Hatwayek sorozata pedig kifejezetten szórakoztató, könnyed romantikus sorozat, rengeteg humorral.


Brent Weeks - A tökéletes Árnyék
Várható megjelenés: október 30.
Kiadja: Könyvmolyképző (Hard selection)
fantasy
Éjangyal-trilógia#0
Hivatalos fülszöveg még nem elérhető.
Az Éjangyal-trilógia az egyik kedvenc fantasy sorozatom és Durzo pedig mindig is piszkálta a fantáziám, így természetesen nagyon megörültem mikor megtudtam, hogy kiadja a Könyvmolyképző az ő novelláját is magyarul a trilógia után.


Laurell K. Hamilton - Isteni vétkek
Várható megjelenés: október 30.
Kiadja: Agave
paranormális romantika, urban fantasy
Merry Gentry#8
Mintha nem lenne elég az ikreivel terhes Meredith NicEssus faerie hercegnőnek visszarázódnia a Los Angeles-i mindennapok valóságába – odahagyva trónt és koronát –, a rendőrség egy sorozatgyilkossági ügyben kéri segítségét: a városban élő féltündéket valaki brutális módon lemészárolja, a holttesteket pedig tündérmesekönyv-illusztrációk mintájára rendezgeti el. Ráadásul feltűnik az Angyalok városának tündérkeresztanyja is, csáberejének mindenhatóságába vetett megingathatatlan hitével.
Merrynek nemcsak az emberek világában kell helyt állnia, a mágia visszatérő hatalmával újraéledő sidhe udvartartások intrikái is megnehezítik életét, ugyanakkor testőrei és szeretői – belső konfliktusoktól, vetélkedésektől sem mentes – hadával is meg kell birkóznia. Azt hitte, sikerült hátrahagynia a vért és a politikát; idilli életről álmodott a napsütötte Los Angelesben, szerettei körében. De itt az ideje az ébredésnek, rájönni, hogy a gonosz nem ismer határokat, és senki nem él örökké – még a mágiával élők sem.
Hamilton erotikával fűszerezett fantasyregény-sorozatának újabb kötete a hű rajongókat ismét bűbájának hatása alá vonja.

És igen! Egy újabb Hamilton könyv, csak most Anita Blake után Meredith hercegnővel. Igaz, ezt a sorozatot nem szeretem annyira, mint AB-t, de mindenképp el fogom olvasni, már csak azért is, hogy befejezzem a sorozatot. (Ha jól tudom, ez lesz az utolsó előtti rész(?) Megjegyzés: mennyivel szebbek a magyar borítók, mint az eredetiek. Köszönet érte az Agave kiadónak:)

U.i.: Csak most láttam, hogy ez lett a 100. (!) posztunk. El se hiszem, hogy már idáig eljutottunk. Még az is mindig új nekem, hogy egyáltalán van saját blogunk. Nektek pedig köszönjük, hogy olvassátok az írásaink, véleményeink:)
>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése