In Fifty Shades of Grey film Szürke ötven árnyalata várható könyvadaptáció Vicky

Várható könyvadaptációk#8 - A "mami pornó" is filmvászonra kerül


Mint ahogy gondolom már a címből is mindenki sejti, ezúttal a Szürke ötven árnyalatából készülő filmről lesz szó. Lehet szidni, vagy éppen rajongani érte, de az biztos, hogy ha még írni nem is, de valamit biztos nagyon tud E. L. James, mert tavaly ő lett az egy év alatt legtöbbet kereső író a világon. Még tavaly nyilvánosságra hozták a "nagy" hírt, de nem akartam róla addig írni, amíg legalább a főszereplők kilétét nyilvánosságra nem hozzák. És mivel a napokban ez is megtörtént, nem igazán volt több okom tovább húzni az időt.


Először is lássuk röviden a történetet(egyáltalán lehet itt történetről beszélni?! Na jó ne menjünk bele most a könyv kritikába...):
Az E.L. James nagy sikerű regénye nyomán készülő film a 27 éves milliárdos Christian Grey (Charlie Hunnam) és a csendes és visszahúzódó Anastasia Steele (Dakota Johnson) szenvedélyes viszonyát tárja a nézők elé.  - forrás

Óriási találgatások folytak az interneten a szereplők terén és a rajongók szinte megőrültek, hogy filmen is találkozhatnak kedvenceikkel, ezért hát nem is nagyon igyekeztek erről a rejtélyről lerántani a leplet a készítők, mert ingyen reklám volt a filmnek. Ha másban nem is, abban biztos vagyok, hogy szenzációs marketingje volt a könyvnek és hasonlóra számítok a film körül is. (Nem véletlen tudja mindenki mi is az a Szürke ötven árnyalata, vagy éppen ki az a Christian Grey). De akkor nem is nagyon húzom tovább, mutatom a két főszereplőt:
Charlie Hunnam, mint Christian Grey
Dakota Johnson, mint Anastasia Steel
Egyik szereplőtől se nagyon vagyok elájulva, bár különösebben nem csigázott fel a könyv, (enyhén szólva:) hogy megnézzem magát a filmet:) De a nagy rajongók teljesen fel voltak háborodva a végeredményen és néhány rajongó már most szidja a színészeket a csalódottság miatt. Charlie Hunnamon és Dakota Johnsonon kívül olyan színészeket is castingoltak, mint Emilia Clarke (Trónok harca), Matt Bomer (White Collar), Ian Somerhalder (Vampire Diaries), és Alexis Bledel (Szívek szállodája). Több szereplőről egyelőre nincsenek hírek, de a rendező természetesen már megvan: Sam-Taylor Johnson, akinek a John Lenon- A fiatal évek című filmet köszönhetjük.

A film 2014 augusztus 1.-én lesz látható a mozikban.

Hivatalos trailere még nincs de addig is itt van egy fan made video:


>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése