In A kiválasztott film Mockingjay várható könyvadaptáció Vicky

Várható könyvadaptációk #9 - Mockingjay Part1

Még be sem mutatták a Futótüzet (Catching Fire), de már javában folynak a 3. résznek a munkálatai. Körülbelül egy éve jelentette be a Lionsgate, hogy Az éhezők viadala trilógia utolsó részéből 2 filmet is csinál. Ez nem egyedi eset, már többször is megfigyelhető volt a filmtörténetben. Ennek általában a legfőbb oka természetesen a pénz (mi más?:), hisz ha egy sorozat nagyon sikeres lesz, akkor a készítők megpróbálnak minél több pénzt kisajtolni a szériából és mi is lenne annál jobb megoldás, mint rögtön egyel több filmet készíteni. Mert valljuk be őszintén, ha egy széria utolsó részéről van szó, már csak azért is elmész a moziba, hogy kielégítsd a kíváncsiságod, hogy megtudd, mi is lesz a vége a sorozatnak, nem feltétlen kell, hogy szeresd hozzá az előző részeket. (Vagy ezzel csak én vagyok így?:) Ilyen volt a helyzet például a Breaking Dawn-nal is, de ott van például a Harry Potter 7 is, ahol a készítők a pénz mellett az alapul szolgáló könyv méretei miatt is kénytelenek voltak két filmet készíteni. 


A 3. rész úgy tűnik nem kap új rendezőt, és továbbra is a Cathing Fire rendezője, Francis Lawrence fog felelni a szériáért. Valamint az eddigi szereplőgárdában se lesz változás, vagyis Katnisst továbbra is Jennifer Lawrence, Peetát Josh Hutcherson és Galet pedig Liam Hemsworth fogja alakítani. Természetesen új szereplők ebben a részben is fel fognak tűnni, így castingra most is volt szükség. Nyilvánosságra eddig négy új szerep került:

Julianne Moore, mint Alma Coin

Stef Dawson, mint Annie Cresta

Even Ross, mint Messalla

Natalie Dormer, mint Cressida

Tartalom:
Bár Katniss Everdeen kétszer is túlélte a megpróbáltatásokat, továbbra sincs biztonságban, ugyanis a Kapitólium bűnbakot keres a lázadás miatt. Snow elnök egyértelművé tette, hogy haragjuk elől senki sem menekülhet: sem Katniss, sem a családja, sem a barátai, de még a 12-es körzet lakói sem. Ám ha egy elnyomott nép egyszer csak fellázad a zsarnokság ellen, ott nincs megállás... - forrás: filmadatbázis

Az első rész 2014. november 21.-én, míg a második 2015. november 20.-án érkezik a mozikba.


Több információ egyelőre még nem látott napvilágot, hisz még csak a castingok tartanak, de a Futótűz bemutatását követően szerintem egyre több információ fog nyilvánosságra kerülni. Addig is pedig irány a mozi és nézzétek meg a Futótüzet:)


>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése