In "Waiting On" Wednesday Zsina

"Waiting On" Wednesday - Week #10

Hogy miről van szó? Ez egy "várható megjelenés" szerű rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást:) 


Az egyik  legjobban várt könyv számomra az idén az Kristin Cashore Garabonc trilógiájának harmadik része, a Keserkék. Az első részt nagyon szerettem és többször is újraolvastam.A második könyv már kevésbé tetszett, remélem a harmadik rész hozza az első rész színvonalát. Úgy olvastam hogy Pongor és Katsa (az első könyv főszereplői) is feltűnnek ebben a könyvben.:)

Várható megjelenés: 2013.október.30
Kiadja: Könyvmolyképző kiadó
Műfaj:YA,fantasy

Egy olyan világban, ahol az emberek kis része valamilyen ‒ garabonciának nevezett ‒ rendkívüli képességgel születik, Lekk királynak az volt a garabonciája, hogy mindenki elhitte a hazugságait.
Amikor a tízéves Keserkék királynő lett, azt hitte, hogy apja megölésével véget ért annak erőszakos, eszelős uralma.
Tévedett.
A The New York Times bestsellereinek, a Garaboncnak és a Zsarátnak az izgatottan várt folytatása „hol vad, hol felemelő, hol pedig sóvárgással teli” és végig romantikus. A tizennyolc éves Keserkék úgy érzi, hogy tanácsadói túlságosan is óvják őt, és éjszakánként elkezd kilopózni a kastélyából, hogy álruhában, egyedül mászkálhasson saját városának utcáin, amivel az életét és a szívét egyaránt kockára teszi.
Nem baj, ha nem olvastad A Garaboncot vagy a Zsarátot, akkor is tetszeni fog a Keserkék. De alig várod majd, hogy utána azokat is elolvashasd.
LÉPJ BE A GARABONCOK BIRODALMÁBA!


>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése