In "Waiting On" Wednesday Vicky

"Waiting On" Wednesday - Week #9

Újra itt a szerda, így újra itt az ideje a "Waiting On" Wednesday rovatunknak, de ahogy visszanéztem az utolsó bejegyzést meglepve láttam, hogy előző héten nem is írtunk. És ennek egyetlen oka van: teljesen kiment a fejünkből. Ezt az iskolakezdés számlájára írhatom, de akkor is bánt, hogy elmaradt, így mindenkitől szeretnék elnézést kérni érte. Igyekszünk a jövőben nem ennyire feledékenyek lenni:)

És akkor a kis "mentegetőzésem" után jöjjön is a lényeg:
Hogy miről van szó? Ez egy "várható megjelenés" szerű rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást:) 
Erre a hétre próbáltam olyan könyvet keresni, amit még nem tettünk közzé az őszi bejegyzéssorozatunkban, míg végül kikötöttem ennél a könyvnél. Már nagyon vártam egy újabb Julie James könyvet és igaz, hogy nem a Hamis partner folytatása, de ha a stílus hasonlóan színvonalas lesz, mindenképp szeretni fogom.:)

Várható megjelenés: 2013. szeptember
Kiadja: Pioneer Books
Műfaj: romantikus krimi

Julie James: Gyakorlat teszi a mesterkedőt
Ha a vonzalom törvényeiről van szó…
Payton Kendall és J.D. Jameson nem egyszer bebizonyította már, hogy milyen kiváló ügyvéd. Az ízig-vérig feminista Payton keményen megharcol a sikerért ebben a férfiak dominálta szakmában. J.D. pedig, aki gazdagnak, kiváltságosnak és pimasznak született, azért harcol keményen, hogy mindenben lepipálja őt. Szemtől szemben esküdt ellenségei egymásnak. A kollégáik előtt viszont maradéktalanul udvariasak. Annak kell lenniük. Méghozzá azért, hogy végre nyolc év után mindketten üzlettárssá váljanak a cégben.
… nincsenek szabályok.
De minden megváltozik, amikor megbízzák őket, hogy dolgozzanak együtt egy fontos ügyben. Nem könnyen, de lassan kezdik értékelni a másik odaadását a jog iránt, sőt a közöttük kipattanó szikrák gyorsan vonzalommá alakulnak. Ám az egyre fokozódó forróság nem tart sokáig, mert váratlanul megtudják, hogy csak az egyikük lehet üzlettárs. Totális háború veszi kezdetét. És a nemek közti csata a végletekig feltüzeli őket…

 
>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése