In borítómánia Vicky

Borítómánia #10 - állatok a borítón

Imádom az állatokat, és mivel biológiai beállítottságú vagyok, így úgy tervezem, hogy a jövőben is velük fogok dolgozni (ha minden összejön és végre sikerül döntenem is:). És ennek köszönhetően, akarva-akaratlanul is mindig szemetszúrnak azok a borítók, amiken állatok (is) szerepelnek.


>

Related Articles

4 megjegyzés:

 1. Szia!
  Oh, hollófiúk, csodálatos könyv, nagyszerű borító, amit egyszerűen élvezet nézegetni, a közben is, hogy olvasod, és hát igen, Pi élete. Nem csak a mozi, de a filmes borító is isteni! :-)
  Szép estét!
  Atrix Wry (:

  VálaszTörlés
 2. @Atrix Wry
  Igen, A hollófiúk borítója élőben még szebb mint képeken, de sajnos a 2. részé már nem ugyan olyan szemet gyönyörködtető, bár élőben még nem láttam.

  VálaszTörlés
 3. Ugye? Nekem is ez jutott eszembe róla, amikor láttam, először el se akartam hinni, mondom ez valami fanalkotás. Élőben még nekem sem volt hozzá szerencsém, de hááát. Hát igen. Nem tudom megmondami miért, de a fickó feje idegesít rajta a legjobban. Egyszerűen nem tudom párosítani egyetlen általam elképzelt szereplővel se, és ezért talán idegen oda... :-)
  Szép napot, Atrix Wry (:

  VálaszTörlés
 4. @Atrix Wry
  Hát szerintem, ha már párosítani kellene szereplőhöz, akkor Ronan akarna lenni, mert ő kerül most a középpontba, de én nagyon nem így képzeltem...

  VálaszTörlés