In "Waiting On" Wednesday Vicky

"Waiting On" Wednesday - Week #11

Hogy miről van szó? Ez egy "várható megjelenés" szerű rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást:) 

A Megjelenésre várva című rovatunkban már jó pár Könyvmolyképzős könyvet megmutattunk nektek, ami még idén meg fog jelenni,(elvileg) de úgy tűnik még mindig újabb és újabb várható megjelenést hoz nyilvánosságra a kiadó. Lassan már tényleg annyit bejelent, hogy elképzelni se tudom, hogyan tervezték eleve a kiadásukat így egyszerre. És akkor még csak ne is beszéljünk a tényleges megjelenésükről. De persze én ezerrel szurkolok annak, hogy ezek a gyönyörűségek tényleg kijöjjenek még idén:) De akkor nézzük is az eheti könyvet:

Várható megjelenés: 2013. november 30.
Kiadja: Könyvmolyképző
Műfaj: romantikus, YA

Simone Elkeles: Chain Reaction - Láncreakció
A legifjabb Fuentes testvér mindent elkövet, hogy a családját megvédje
Luis Fuentest mindig távol tartották a bandaháborúk erőszakos világától, amely a bátyjai életét megmérgezte. Luis így máshol kockáztatja az életét – hol hegyet mászik a Sziklás-hegységben, hol űrhajózásról álmodik. Mindegy, csak jöjjön az adrenalinlöket.
Nikki Cruz három szabályhoz tartja magát: minden fiú hazudik, hogy megkapja, amit akar, ne bízz olyan fiúban, aki azt mondja, hogy szeret., és soha, de soha ne randizz Fairfield déli részén élő fiúval. A szülei ugyan Mexikóból származnak, de orvosgyerekként inkább tartozik az előkelő északiakhoz, így az iskolában nem vállal közösséget a Latin Vér tagjaival. Aztán amikor Alex esküvőjén összefut Luis Fuentesszel, hirtelen kedve támad megszegni a maga által felállított szabályokat.
Luis számára először az jelenti a legnagyobb kihívást, hogy elérje, Nikki újra esélyt adjon egy déli oldalon élő srácnak, de aztán felbukkan az életében Chuy Soto is, a Latin Vér új vezetője. Chuy egy igen kínos titkot tár fel Luis előtt a Fuentes családról, így a fiú kételkedni kezd mindenben, amit valaha hallott, tanult. A Nikki iránt érzett szerelme elég lesz-e ahhoz, hogy távol maradjon attól a sötét és kegyetlen világtól, amelynek a peremén pengeélen táncol?


A könyvet már olvastam angolul nem is olyan rég, de kíváncsi vagyok rá magyarul is:) 
 
>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése