In borítómánia Vicky

Borítómánia #14 - "A szem a lélek tükre"

Legelőször is egy számunkra örömteli hírt szeretnénk megosztani: túlléptük a 13000 látogatót!!! Ez egy óriási szám és soha nem gondoltuk volna, hogy ennyien látogatjátok majd az oldalt kevesebb, mint fél év alatt. Köszönjük:)

Aztán, újra itt van a borítómánia rovat, amivel ezen a héten is gyönyörű borítókkal készültem nektek. Az eheti témának egy ismert mondást választottam: "A szem a lélek tükre", ami nemcsak hogy igaz, de még témának is tökéletes, mert rengeteg szebbnél szebb borító ábrázol szempárokat. Íme néhány kedvencem:

Nektek mik a kedvenceitek ebben a témában?


>

Related Articles

2 megjegyzés:

 1. Szia!
  Imádom ezt a rovatot :D A Shatter Me és a Days of Blood and Starlight a legszebbek az én szememben, mindenkiettő nagyon kifejező, és a bejegyzés címe tényleg ötletes, de akkor (bár szépségben a nyomukba sem ér) a Da Vinci-Kód szemek is igen "rejtelmesek". A látogatók számához pedig gratula! :-)))
  Szép estét;
  Atrix Wry (:

  VálaszTörlés
 2. @Atrix Wry
  Szia:) Örülök, hogy tetszik, mindig jó ilyet hallani. És a Da Vinci-kódos borítóval nekem csak az a bajom, hogy nem szeretem a Mona Lisa festményt, de a szemei azok tényleg rejtelmesek.

  VálaszTörlés