In hírek várható könyvadaptáció Vicky

Hírmorzsák a nagyvilágból #4.

1. Két könyvsorozat 2. része is filmvászonra kerül majd a jövőben: egyik Cassandra Clare sikersorozatának 2. része, a Hamuváros, mely az 1. rész csúfos bukása ellenére is el fog készülni. A másik az Időtlen szerelem trilógia 2. része, a Zafírkék, melynek a forgatása már el is kezdődött Németországban. Ennek az első része sajnos nem került a magyar mozikba a német sikerek ellenére, de reménykedjünk, hogy ez a rész már hozzánk is eljut. (Szívesen megnézném moziban is:)

2. Már megszokott tény, hogy a sikerfilmekből előbb utóbb készül egy paródia is, ami természetesen csak tovább növeli a film sikerét. Így van ez az Éhezők viadala esetében is, amelynek paródiája a Straving Games november 8.-án kerül a mozikban az USA-ban. Hát engem nem nagyon csábít...


3. Habár a trailer kicsit lelombozott, ettől függetlenül még mindig várom a Vámpírakadémia sorozat első részének adaptációját, a Vampire Acadeny: Blood Sisters-t melyről most karakterposztereket kaptunk októberben. (Tudom, kicsit megkéstem, de én is elnéztem:) Íme:
Az összes képet megtekinthetitek itt.

4. Ward Fekete Tőr Testvériség sorozatának legújabb részéhez, The Kinghez, végre kaptunk fülszöveget is:
Long live the King… 
After turning his back on the throne for centuries, Wrath, son of Wrath, finally assumed his father’s mantle--with the help of his beloved mate. But the crown sets heavily on his head. As the war with the Lessening Society rages on, and the threat from the Band of Bastards truly hits home, he is forced to make choices that put everything--and everyone--at risk.
Beth Randall thought she knew what she was getting into when she mated the last pure blooded vampire on the planet: An easy ride was not it. But when she decides she wants a child, she’s unprepared for Wrath’s response--or the distance it creates between them.
The question is, will true love win out... or tortured legacy take over?
5. Újabb karakterposztert kaptunk a Divergent filmhez, mely során most Torit nézhetjük meg közelebbről a múltkori két poszter után.

6. De nem csak a Vámpírakadémia és a Divergent készítői hoztak nyilvánosságra karakterposztereket a rajongók nagy örömére, hanem A hobbitból is kaptunk 7 db csodaszép posztert+1 amin mindenki szerepel:>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése