In "Waiting On" Wednesday Vicky

"Waiting On" Wednesday - Week#13

Hogy miről van szó? Ez egy "várható megjelenés" szerű rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást:) Az Ulpius végre bejelentette a legújabb Ftt (Fekete Tőt Testvériség) várható megjelenését, ami ugye nem 100% (hisz az Ulpiusról van szó), de már annak is örülök, hogy a fülszövege és a borítója (már az se zavar, hogy nem a külföldi, csodaszép borítót kapjuk) megvan. Nem csak azért várom ezt a könyvet mert az egyik kedvenc sorozatom következő része, hanem mert talán áttörést fog jelenteni ez a könyv a magyar könyvpiacon hisz ez egy M/M könyv. Remélem ennek hatására majd ez a műfaj is fellendül kis hazánkban és esetleg mondjuk a Cut & Run sorozatot is megjelentetik magyarul*.* (Tudom csak álmodozom, de milyen jó is lenne:)

Várható megjelenés: 2013
Kiadja: Ulpius-ház
Műfaj: paranormális romantika

J. R. Ward - Végre szeretők
(Ftt #11)
Qhuinn – ismeretlen apa fia – hozzászokott, hogy egyedül van. A családja kitagadta, az arisztokrácia hátat fordított neki, ő azonban végül megtalálta az útját: az Alantasok Társasága ellen vívott háború egyik legkegyetlenebb harcosa lett. Az élete mégsem teljes. Lehetősége nyílik rá, hogy saját családot alapítson, mélyen legbelül mégis ürességet érez, mert a szívét valaki másnak adta…

Blay a hosszú éveken át táplált viszonzatlan szerelem után kigyógyult a Qhuinn iránti érzéseiből. Itt volt már az ideje: Qhuinn rátalált a tökéletes párra egy kiválasztott nő személyében, akitől hamarosan gyermeke születik – épp úgy, ahogy mindig is tervezte. Blaynek nagyon fáj együtt látnia őket, de ha egy elérhetetlen álomra építi az életét, biztosan csalódik. Ahogy már meg is tapasztalta.

A sors különböző útra tereli ezt a két vámpír harcost… ám miközben fokozódik a faj trónjáért vívott harc , és új játékosok bukkannak fel Caldwellben, akik halálos veszélyt jelentenek a testvériségre, Qhuinn végre megtapasztalja, mi is az igazi bátorság, és a két szív, amelyet egymásnak szánt a végzet… végül eggyé válik.

>

Related Articles

1 megjegyzés: