In Magyar Könyvek Viadala

Magyar Könyvek Viadala #1 - Az év legszebb borítója

Ezennel kezdetét vette a Magyar Könyvek Viadala szavazása, mely során több kategóriában szavazhattok az általunk kiválasztott legjobb magyar 2013-as könyvekre. (Részletesebben itt) Legelőször a bloggerek által a tavalyi év 5 legszebbjének ítélt borítóra szavazhattok: 

A. O. Esther "Összetört glóriák" könyvsorozatának a második része, a "Hívogat a fény" borítóján egy titokzatos lány figyeli az olvasót, a tervező Dobosy Anikó volt. Nyáry Krisztián nagy sikerű "Így szerettek ők 2." könyvének a borítóját Mohammed Nur tervezte. A borító a népszerűségét az elegáns háttérnek, a visszafogott tipográfiának, és a medalionokba bújtatott írók arcképeinek köszönheti. Lylia Bloom "Ellopott életek" c. könyve Kalivoda Lilla munkája nyomán készült, szépsége az egyszerűségben keresendő, a képen látható lány arckifejezése pedig tökéletesen reflektál a regény hősnőjére, Emmára. On Sai egy borítótervező pályázaton találta meg régóta dédelgetett regényének, a "Scar"-nak a borítóját, a pályázatot Krajcz Vivien nyerte. Végül, de nem utolsósorban a legjobbak közé került Andrew Lucas McIlroy második könyvének, az "Árnyból az angyal"-nak a borítója, amit az író készített, aki grafikusként is mesterien forgatja a tollat.

Tehát a legjobb 5-öt kiválasztottuk, innentől már rajtatok múlik, hogy ki kerül ki győztesen. Szavazni január 9. és február 2. között lehet ITT. A végeredmény február 3.-án lesz közzé téve. 

Köszönjük a részvételt és győzzön a legjobb:)>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése