In "Waiting On" Wednesday

"Waiting On" Wednesday - Week #15: City of Heavenly Fire

Hogy miről van szó? Ez egy "várható megjelenés" szerű rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást:) 

A napokban tették közzé Cassandra Clare Végzet erekélyi sorozatának 6. és egyben záró kötetének borítóját, így ebből az alkalomból ezt a könyvet választottam az eheti posztba. 

Várható megjelenés: 2014. május 27.
Kiadja: Margaret K. McElderry Books
Műfaj: romantikus, YA, fantasy


Cassandra Clare - City of Heavenly Fire
Darkness returns to the Shadowhunter world. As their society falls apart around them, Clary, Jace, Simon and their friends must band together to fight the greatest evil the Nephilim have ever faced: Clary’s own brother. Nothing in the world can defeat him — must they journey to another world to find the chance? Lives will be lost, love sacrificed, and the whole world changed in the sixth and last installment of the Mortal Instruments series!

A sötétség visszatért az Árnyvadászok világába. Ahogy a társadalom szétesik körülöttük, Clarynek, Jacenek, Simonnak és a barátaiknak össze kell tartaniuk, hogy szembenézhessenek a legnagyobb gonosszal, amivel a Nephilimek valaha is szembenéztek: Clary saját testvérével. A világon semmi sem képes legyőzni őt - talán egy másik világba kell menniük, hogy esélyt találjanak? Életek fognak odaveszni, szerelmek lesznek feláldozva, és az egész világ meg fog változni a 6. és egyben a Végzet erekélyi sorozat utolsó részében.

Remélem a Könyvmolyképző elhozza magyarul is még az idén ezt a részt:)
 
>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése