In The Maze Runner várható könyvadaptáció

Várható könyvadaptációk: The Maze Runner (Az Útvesztő) Trailer #1

Még 2011-ben jelentette be a jó hírt a FOX, miszerint James Dashner nagysikerű könyvéből adaptáció készül. A szereplőválogatások után írtam is egy rövid ismertetőt figyelemfelkeltés gyanánt, de a szereplőkön és néhány jelenetfotón kívül nem igazán tudtam mit hozni nektek. Azóta viszont eljött végre a rajongók által régóta várt nap, kijött az 1. előzetese a filmnek, ami nagyon ígéretesnek tűnik. (És nem, nem csak azért mert Dylan O'Brien van benne:)


A könyv fülszövege:
Thomas egy hideg, sötét liftben tér magához, s az egyetlen dolog, amire emlékszik, az a keresztneve. Minden más eltűnt az emlékezetéből. Amikor a lift ajtaja kinyílik, Thomas a Tisztáson találja magát egy csapat srác között. A Tisztáson élő fiúk mindennap Futárokat küldenek a lakóhelyüket körbeölelő Útvesztőbe, amelyet nehéz kiismerni, mivel a falai minden éjjel elmozdulnak. Thomas, az utolsóként érkező újonc számára egyre inkább nyilvánvalóvá válik, hogy az Útvesztő egy kód, ami megfejtésre vár. Úgy dönt tehát, hogy ő is Futár lesz. Annak viszont, hogy a megfejtés közelébe kerüljön, komoly ára van: például olyan lényekkel is találkoznia kell, akik elől mindenki más menekül.
EGYSZER CSAK MINDEN MEGVÁLTOZIK…
…megérkezik a Tisztásra az egyetlen lány, Teresa, aki nemcsak Thomasra lesz nagy hatással, hanem az egész csapat sorsára is.
A film várhatóan szeptember 18.-án kerül a mozikba Magyarországon. Én már alig várom:)

Addig is pedig olvassátok a könyvet, mert kár lenne kihagyni egy ilyen nagyszerű alkotást. (Reményeim szerint hamarosan elkezdem a 2. részét, így majd arról is lesz kritika:)


>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése