In "Waiting On" Wednesday

"Waiting On" Wednesday #21 - Nem enged a mélység

Hogy miről van szó? Ez egy "várható megjelenés" szerű rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást:) 

Az eheti várólistás könyvnek az Agave kiadó újdonságát, a Nem enged a mélységet választottam, ami hamarosan - pontosabban már holnap - megjelenik. Habár még nem olvastam Rachel Wardtól, de nem ismeretlen a személye előttem, mert egy másik sorozata, a Számok is várólistás, ami a Főnix  Könyvműhely kiadásában jelent meg, de ezeknek ellenére mégis először a borítója fogott meg. Annyira szép ezekkel a kék színekkel. Persze aztán olvastam a fülszöveget is, és csak ezután került fel a várólistámra.

Várható megjelenés: 2014. március 6.
Kiadja: Agave Könyvek
Műfaj: pszicho-thriller

Rachel Ward - Nem enged a mélység

Mi történik, ha valami szörnyű dolgot követtél el, de nem emlékszel rá?
Mi történik, ha nem tudod, hogyan hozhatnád rendbe az életed?

Amikor Carl kinyitja a szemét egy jéghideg tó partján, bátyjára éppen rácipzárazzák a hullazsákot. Carl kétségbeesetten kutat az emlékezetében: mi történhetett a vízben? Ám akármilyen kitartóan próbálkozik, semmire sem emlékszik. Aztán a mentőben az ismerősnek tűnő, gyönyörű lány rémülten sikoltozni kezd, amint megpillantja. Carl érzi, hogy a lánnyal együtt talán kideríthetik az igazságot, még mielőtt az szökőárként zúdul rájuk.


>

Related Articles

1 megjegyzés:

  1. Great cover. And it sounds interesting, too! Hope you enjoy it!
    Here's my pick...
    http://mytime2read.blogspot.com/2014/03/waiting-on-wednesday-march-5.html

    VálaszTörlés