In "Waiting On" Wednesday

"Waiting On" Wednesday #22 - D.A.C. 2

Hogy miről van szó? Ez egy "várható megjelenés" szerű rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást:) 

Ezúttal egy magyar írónő, Kalapos Éva, könyvével jövök, aminek én ugyan még nem olvastam az 1. részét, de már tervbe van véve, és azok pedig akik már olvasták örülhetnek, hisz már jön is a második része a D.A.C.-nak, a Rázós utakon.

Várható megjelenés: 2014. április 15.
Kiadja: Manó könyvek
Műfaj: ifjúsági, romantikus


Jaj, ezek a fiúk! A D.A.C. létrejöttével Flóra körül lassan rendeződnek a dolgok, de Márk még mindig tartogat meglepetéseket a számára. Bár először úgy tűnik, minden a lány reményei szerint alakul, a fiú hirtelen furcsán kezd viselkedni, mintha rejtegetne valami sötét titkot Flóra elől… Eközben a Fellegi családban is tovább bonyolódnak a dolgok: Geri viselkedése egyre aggasztóbbá válik, gyakran tűnik el ismeretlen helyekre, gyanús alakok társaságában. És mindennek a tetejébe Flóra múltjából felbukkan egy rég látott ismerős, Dani is, hogy mindent összekuszáljon. Még több szerelem, még több rejtély és még több barátság vár ebben a kötetben!


>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése