In "Waiting On" Wednesday

"Waiting On" Wednesday #24 - Góliát

Hogy miről van szó? Ez egy várható megjelenés szerű rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (Megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást.)

Már nagyon régóta fáj Scott Westerfeldnek erre a sorozatára a fogam, és úgy tűnik mire nekifognék az első résznek, már a 3. is ki lesz adva, ami talán nem is olyan nagy katasztrófa, hisz kész felüdülés, ha nem kell várnom nagy ritkán a következő részekre. Mindenesetre, ha valaki még nem hallott volna erről a sorozatáról az írónak, az esetleg a Csúfok disztópikus sorozatáról ismerheti. Azzal a szériával ellentétben ez a sorozat egy alternatív történelmet tár az olvasó elé, ami az Osztrák-Magyar Monarchia történetébe enged egy kis betekintést egy kicsit másképp, mint ahogy azt tanultuk. 

És habár történt egy kis változás a kiadással kapcsolatban, mert az első két résszel ellentétben, amit az Ad Astra adott ki, ezt már a Ciceró kiadó fogja megjelentetni, de hála istennek legalább nem szakadt meg a sorozat kiadása. 

Várható megjelenés: 2014.április 30.
Kiadja: Ciceró
Műfaj: steampunk, YA

Scott Westerfeld - Góliát (Leviatán #3)

Sándor herceg és Deryn a Leviatánon utazik kelet felé, amikor léghajójukat utasítják, hogy Szibériában vegyen fel egy szokatlan utast, a feltaláló Nikola Teslát. Az őrült géniusz azt állítja, hogy fegyvere, Góliát véget tud vetni a háborúnak, de vajon kinek az oldalán áll?
Titkos küldetésük során Sándor végre megismeri barátja legmélyebb titkait: Deryn nemcsak hogy fiúnak öltözött lány, de szereti is őt.
A korona sorsa, egy nagyváros pusztulása és egy közrendű lány szerelme is Sándor következő lépéstől függ.
A Góliát izgalmas lezárása Scott Westerfeld rendkívüli Leviatán-sorozatának.>

Related Articles

1 megjegyzés: