In Nyereményjáték

És megvan a szerencsés nyertes!


Ezennel lezárult a blog első nyereményjátéka, aminek díja nem más, mint egy dedikált Easy példány. Igazság szerint nem is gondoltam volna, hogy ilyen sokan fogtok ringbe szállni ezért a könyvért, így legelőször is köszönöm a részvételt.

Plusz feladatot is rengetegen teljesítettétek, így jó sok remek idézetet elolvashattam, valamint temérdek könyvajánlót is kaptam, amiket szép lassan igyekszem majd teljesíteni is:)

Na de akkor nem is húzom tovább az időt, íme a szerencsés nyertes *dobpergés*:

Bogi Dani
a Rafflecopter giveaway
Gratulálok a nyereményedhez, remélem örülni fogsz neki. Elviekben már emailt is küldtem, de ha valamiért nem kaptad meg nyugodtan szólj!

A többiek pedig ne csüggedjenek, mert a jövőben is tervezek hasonló nyereményjátékokat, amiket már nagyobb tapasztalattal és kicsit profibban fogok megrendezni.>

Related Articles

3 megjegyzés:

 1. Szia Vicky!
  Néztem az e-mailjeimet, de sajnos nem kaptam. Lehet, hogy elkallódott valahova, ezért elküldenéd még egyszer? :) Nagyon, de tényleg kimondhatatlanul örülök ennek a példánynak. Ha esetleg jobb lenne úgy én is írhatok neked e-mailt, hogyha nem jönne össze, csak akkor egy e-mail címet mondj.
  Ezer köszönet és hála: Bogi :)

  VálaszTörlés
 2. @Bogi
  Szia, elküldtem még egyszer, de ha még mindig nem kaptad meg, akkor küldj már léci egy emailt erre a címre threepointsof@gmail.com Ja és írd bele azt is léci, hogy hova küldjem a könyvet:)
  Gratulálok: Vicky

  VálaszTörlés