In 4 pont angol Atria Gyönyörű sorscsapás Jamie McGuire new adult novella romantikus

Jamie McGuire - A Beautiful Wedding (Gyönyörű esküvő)

Gyönyörű sorscsapás #2,5

TUDJÁTOK, HOGY ABBY ABERNATHY VÁRATLANUL MRS. MADDOX LETT. DE MI HÚZÓDIK MEG A NAGY ESEMÉNY HÁTTERÉBEN? Miért kérte meg Abby Travis kezét? Milyen titkokat osztott meg egymással Abby és Travis a szertartás előtt? Hol töltötték a nászéjszakájukat? Ki tudott még az eseményről… és miért nem árulta el senkinek? Abby és Travis szökése körül mindent a legnagyobb titok övezett… egészen mostanáig. A Gyönyörű sorscsapás és a Veszedelmes sorscsapás rajongói minden kérdésükre választ kapnak az esküvő (és a nászéjszaka!) viharos történetében, és mint a nagyszerű történetek esetében, erre is érdemes volt várni!

Nagyon megörültem mikor először megláttam, hogy kapott a sorozat egy kiegészítő novellát Abbyvel és Travisszel, de ugyanakkor egy kicsit tartottam is tőle, mert féltem, hogy elcsépelt és hatásvadász lesz. De szerencsére nem kellett aggódnom, mert egy nagyon aranyos és szívmelengető történetet kaptam újfent az írónőtől. Na és persze, nem mellesleg, nagyon jó volt újra olvasni Travisről. Bár meg kell jegyeznem, hogy lehet elég lett volna ez az és fél könyv egyedül Travis szemszögéből, de eléggé szeretem ahhoz ezt a sorozatot, hogy ilyeneken ne akadjak fent.

Ebben a kis szösszenetben megtudhatjuk miért is házasodtak olyan hirtelen össze főszereplőink és milyen indok vezette el Abbyt addig a bizonyos szóig. Magából a történetből már sok mindet ismertünk, de még így is kaptunk apró újdonságokat, amik színesebbé tették Abby és Travis szerelmi történetét. Travist iszonyatos bűntudat emésztette a tűzeset miatt, Abby pedig rettegett, hogy Travist is felelősségre vonják, így nem éppen egy ideális helyzetben indulnak el Vegasba az esküvőre. Ráadásul én Abby indokát se nagyon értettem, szerintem elég hülyeség volt, igaz hát eddig se nagyon voltam oda érte. de Travis viszont mindenért kárpótolt:)


Kaptunk egy kis esküvő előtti parát, egy nagyon édes szertartást és végigkövethettük Travis szenvedését a tetoválás alatt. Majd ráadásnak egy igazi lagzit leánybúcsúval (America legnagyobb örömére) és családtagokkal együtt 1 év múlva.
“I guess the beautiful disaster turned into a beautiful wedding.”
Egyszóval egy remek körítést olvashattam a tényleges sztorihoz, és habár enélkül is teljes volt Abby és Travis története, de kár lett volna kihagynom. Travis rajongóknak kötelező darab.

  4/5
Borító: 4/5 - tetszik, de a magyar sokkal jobb lesz
Karakterek: 4/5 - Travis mindent visz
Történet: 4/5
Kedvenc szereplő: Travis

Kiadó: Atria
Oldalszám: 160.o.
Kiadás éve: 2013
Magyarul a Könyvfesztiválra jelenik meg a Maxim kiadó gondozásában.
 
>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése