In Cinderella Hamupipőke várható könyvadaptáció

Várható könyvadaptációk #16 - Cinderella (Hamupipőke)


Ismételten egy tündérmese feldolgozással rukkol elő Hollywood, vagyis pontosabban a Disney, ugyanis a Csipkerózsika feldolgozás után, ezúttal a bálba elszökő, cipőjét elveszítő leányzó történetét ismerhetjük meg új köntösbe csomagolva: Vagyis jön a Cinderella (Hamupipőke)! 

A történetet gondolom senkinek sem kell bemutatnom, szóval nézzük is a többit:

Rendező:
A filmet Kenneth Branagh (Jack Ryan) rendezi Chris Weitz forgatókönyve nyomán. 


Szereplők:
A főszereplőt, vagyis Hamupipőket, Lily James (Downton Abbey) alakítja, de a Disney legelőször Emma Watsont kérte fel a főszerepre, ám a Hermione szerepével ismertté vált színésznő visszautasított az ajánlatot. Lady Tremaine szerepét viszont nem másnak, mint a két Oscar-díjas Cate Blanchettnek adták, így nem állítható, hogy ismeretlen színészekkel dolgoznának. Ezen kívül még játszik a filmben Helena Bonham Carter (Harry Potter), Igeeeeen! Ezért már mindenképp megnézem:) mint Tündér keresztanya, Richard Madden (azt hiszem őt sem kell bemutatnom, de ha mégse esett le elsőre csak annyit mondok: Robb Stark), mint a herceg és Hayley Atwell, mint hamupipőke édesanyja. A teljes listát ITT tekinthetitek meg.

A filmet legelőször 2015. március 13.-án mutatják be az USA-ban. A magyar megjelenésről egyelőre nincsen hír. És éppen emiatt a távoli időpont miatt még egyelőre nem sok minden került nyilvánosságra, szóval se képek, se trailer nincs még egyelőre, de amint kikerül, hozzuk is a számotokra.


>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése