In "Waiting On" Wednesday

"Waiting On" Wednesday #28 - Az elveszett hős

Hogy miről van szó? Ez egy várható megjelenés szerű rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (Megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást.)

Tudni kell rólam, hogy nagyon szerettem Rick Riordan Percy Jackson és az olimposziak sorozatát, így nem is okozott különösebben nagy dilemmát, hogy elolvassam-e az ezt a sorozatot folytató Az Olimposz hősei szériát. Aztán legnagyobb örömömre körülbelül egy hónapja tudtam meg a hírt, hogy a Könyvmolyképző kiadó megjelenteti a Könyvfesztiválra az első részt, Az elveszett hőst.

Várható megjelenés: 2014. április 25.
Kiadja: Könyvmolyképző (Cool Selection)
Műfaj: fantasy, YA

Rick Riordan - Az elveszett hős (Az Olimposz hősei #1)

Percy Jackson visszatér… Vagy mégsem? Ugyanis minden nyom nélkül eltűnik a Félvér Táborból. Annabeth égre-földre keresi kedvesét, egyelőre eredménytelenül. Ám ugyanolyan rejtélyesen, ahogy Percy felszívódik, feltűnik egy Jászon nevű srác, aki semmire sem emlékszik a múltjából, viszont nagyon sokat tud. Például a küldetésekről, és – csak úgy mellékesen – folyékonyan beszél rómaiul, hogy a farkas-pótszülőkről már ne is beszéljünk…
Elhangzik egy újabb prófécia, és kezdetét veszi egy újabb küldetés – most már Jászon vezetésével. Közben kiderül néhány furcsa dolog… Jászonról is. Tényleg létezik egy másik Félvér Tábor, ahol a római istenek gyermekei nevelkednek, akik halálos ellenségei a görög félvéreknek? És a kedves olimposzi szülők vajon miért nem merik hallatni isteni hangjukat? Ki ejtette foglyul Hérát, az istenek hisztis, undok és bajkeverő királynőjét? Megéri kockáztatni érte az életüket?
Megtudod, csak kövesd kedvenc íród kedvenc hőseit a leges-legújabb és legkockázatosabb küldetésre!

>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése