In "Waiting On" Wednesday

"Waiting On" Wednesday #29 - Párválasztó 3. - Az Igazi

Hogy miről van szó? Ez egy várható megjelenés szerű rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (Megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást.)

Habár én még egyik részét se olvastam a Párválasztó sorozatnak - ennél végre kibírtam, hogy megvárjam az összes rész megjelenését*tapsvihar* - de Nalla nagyon szerette az első két részt, így én sem hagyhatom ki. És persez nem elhanyagolható tény, hogy az 1. rész a polcomon csücsül már egy ideje:)
Végszónak pedig: A sorozat borítói még mindig meseszépek*.*


Várható megjelenés: 2014. május közepe
Kiadja: GABO
Műfaj: disztópia, YA, romantikus


A párválasztó kezdetekor a lányok még harmincöten voltak, de közülük csak egy nyerhet.
Eljött az idő, hogy a korona végre a győztes fejére kerüljön.
Amikor beválogatták a Párválasztóba, America még csak nem is álmodott arról, hogy valaha eljuthat a korona közelébe – vagy Maxon herceg szívéhez. Ahogy azonban egyre közeleg a versengés vége, és a palota falain túl fokozódik a fenyegető veszély, America rádöbben arra, hogy mennyi mindent veszíthet – és hogy milyen keményen kell küzdenie a vágyott jövőért.

"Egyik kezem Maxonéban pihent, arcomat a mellkasára fektettem. Ő a fejem tetején nyugtatta az állát, így forogtunk az eső zenéjére.
Abban a pillanatban biztosra vettem, hogy van közös jövőnk. Ha ilyen érzés, amikor együtt vagyunk, akkor valahogy rá fogunk találni az útra, amely visszavezet bennünket egymáshoz."

És itt egy rövid videó a borító készítéséről:

>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése