In várható könyvadaptáció Zafírkék

Várható könyvadaptációk #17 - Zafírkék (Rubinvörös #2)

2013-ban jelent meg a nagysikerű német írónő Kerstin Gier itthon is méltán híres trilógiájából, a Rubinvörösből készült film, ami sajnos nem jutott el a magyar mozikba, így az idegennyelven tudók voltak előnyben. Én személy szerint nem voltam vele teljesen megelégedve, de ez nem akadályoz meg abban, hogy tűkön ülve várjam a 2. részt, hisz a könyveket imádtam. 


A történet röviden:
Friss szerelmesként a múltba utazni – ez talán nem a legjobb ötlet. A tizenhat éves újdonsült időutazó, Gwendolyn legalábbis így gondolja. Neki és Gideonnak ugyanis épp elég a gondjuk anélkül is. Például meg kell menteniük a világot. Vagy meg kell tanulniuk menüettet táncolni. (Egyik sem igazán egyszerű!)
Amikor ráadásul Gideon nagyon titokzatosan kezd viselkedni, Gwendolyn számára világossá válik, hogy mihamarabb át kell vennie az irányítást a saját hormonjai felett. Különben semmi nem lesz az időtlen szerelemből!


Rendező: 
A rendező, Felix Fuchssteiner kezei alatt készült a film, aki az első részt is rendezte. Már több német film munkálataiban is szerepet vállalt, de Németországon kívül nem lett igazán híres. 


Szereplők:
A főszereplőket változatlanul Maria Ehrich (Gwen) és Jannis Niewöhner (Gideon) játssza, valamint az eddigi szereplők terén se lesznek változások, bár néhány új színész fel fog tűnni az új karaktereknek hála. A teljes listát megtekinthetitek ITT


A filmet 2014. augusztus 14.-én mutatják be Németországban, arról viszont, hogy nálunk látható lesz-e, egyelőre nem lehet biztosat tudni. Bár szerintem nincs rá nagy esély.

Trailer: (Németül tudók előnyben:)

>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése