In "Waiting On" Wednesday

"Waiting On" Wednesday #31 - A könyv, amiért már most megőrülök

Hogy miről van szó? Ez egy várható megjelenés szerű rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (Megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást.)

Még csak nem rég fejeztem be Anthony Ryan nagy sikerű fantasy regényét, A vér énekét, de abban a pillanatban, ahogy befejeztem már olvastam is volna a folytatást. De sajnos még angolul se jelent meg, amit csak akkor tudtam meg és egy szép kis nyomorszájon vágással ért fel számomra. Fogalmam sincs, hogy fogom még kibírni júliusig. Nekem kell a folytatás! Most. Azonnal.

Várható megjelenés: 2014. július 3.
Kiadja: Orbit
Műfaj: fantasy

Anthony Ryan - Tower Lord (Hollóárnyék #2)

The Realm burns.
Vaelin Al Sorna is tired of war. He's fought countless battles in service to the Realm and Faith. His reward was the loss of his love, the death of his friends and a betrayal by his king. After five years in an Alpiran dungeon, he just wants to go home.
Reva intends to welcome Vaelin back with a knife between the ribs. He destroyed her family and ruined her life. Nothing will stop her from exacting bloody vengeance – not even the threat of invasion from the greatest enemy the Realm has ever faced.
Yet as the fires of war spread, foes become friends and truths turn to lies. To save the Realm, Reva must embrace a future she does not want – and Vaelin must revisit a past he'd rather leave buried.

>

Related Articles

1 megjegyzés:

  1. I don't think this is for me. Hope you enjoy though!
    Here's my WoW!
    http://mytime2read.blogspot.com/2014/05/waiting-on-wednesday-is-weekly-meme.html

    VálaszTörlés