In 4 pont angol erotikus Evangeline Anderson LMBT novella önálló romantikus Samhain Publishing

Evangeline Anderson - Str8te Boys

Duke és Maverick majdnem mindent megosztanak: az egyetemi focicsapatot, a lakásukat és a hasonló versenyszellemet. Duke és Mav szorult helyzetbe kerül, amikor sürgősen pénzre van szükségük, hogy kifizessék a bérleti díjat, ezért elvállalnak egy fotózást egy meleg weboldalhoz...ami aztán nem is olyan kellemetlen, mint azt Mav gondolta. Sőt Mav-et egyáltalán nem zavarja a sok figyelem és apró érintés, amit a barátjától kap, ám mikor a saját vágyairól van szó, rögtön elbizonytalanodik. Ennek ellenére nincs megállás, hisz, ha versengésről van szó, nem tud nemet mondani. Így veszi kezdetét szenvedélyes játékuk...

Hu, ez aztán fülledt élményt nyújtott! Közben pedig még édes is volt, szóval mindenképp élvezetes kikapcsolódást nyújtott arra az 1 órára. Igen, 1 óra, ugyanis legnagyobb sajnálatomra az írónő csak egy rövid novellát írt a két fiúval, pedig szívesen olvastam volna még hosszabban is a történetüket.

Mind a kettőjüknek elég hamar sikerült magukat megkedveltetniük, úgyhogy én meg izgulhattam értük, mikor a hülyeségeik miatt én is, meg ők is szenvedtek. A "gay chicken" játék pedig nagyon tetszett, mindig is szerettem a hasonló "aki hamarabb feladja az a vesztes" típusú játékokat és nem mellesleg igazán HOT jeleneteket eredményezett. Tetszett Mav magára találása is, még végül be merte ismerni saját magának és a többieknek is a valódi érzelmeit, azért meg külön plusz pont, hogy habár kifejezetten rövid ez a mű, de az írónő még így is beleszőtte a meleg-kapcsolatok problémáit is, igaz elég varázsütés szerűen "megoldódott", de mint mondtam, nem is nagyon volt idő többre a terjedelem miatt.

És ebből következik, hogy a negatívuma a könyvnek a rövidsége, ugyanis nem nagyon volt idő semmi "mélyebbre". Mindenesetre, ha nyitottnak tartod magad, vagy szereted a LMBT könyveket fülledt erotikával, akkor egy próbát mindenképp megér a könyv. 

  4/5

Borító: 2/5
Karakterek: 5/5
Történet: 4/5
Kedvenc szereplő: Mav, Duke


Kiadó: Samhain Publishing
Oldalszám: 82.o.
Kiadás ideje: 2009 
Műfaj: romantikus (jelen kori), erotikus, LMBT
Goodreads-es átlag: 3,71
Molyos átlag: -

>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése