In "Waiting On" Wednesday

"Waiting On" Wednesday #34 - Pánik

Hogy miről van szó? Ez egy várható megjelenés szerű rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (Megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást.)

Lauren Oliver már a magyar olvasók számára is ismert lehet, hisz a Delírium-trilógia megjelent magyarul is hála a Ciceró kiadónak. A nagy népszerűségnek köszönhetően pedig a Pánik című könyve is elérhetővé válik kis hazánkban. Sajnálom, hogy nem az eredeti borítót kapjuk, az sokkal jobban tetszett és magára a könyvre is kíváncsi vagyok, mert kapott már hideget, meleget is.

Várható megjelenés: 2014. augusztus
Kiadja: Ciceró kiadó
Műfaj: YA


Heather soha nem gondolta volna, hogy részt fog venni a Pánikban, a legendás versenyben, a végzős gimnazisták megmérettetéseiben, amelynek rendkívüli tétje van – mindenekfelett a busás nyeremény. Soha nem képzelte magát bátornak, sőt azt sem gondolta, hogy valaha küzdeni fog vagy kiáll magáért. Amikor azonban talál valamit, és valakit, akiért küzdhet, rájön, hogy bátrabb, mint hitte volna.
Dodge viszont soha nem félt a Pániktól. Mélységes titka rendkívüli hajtóerő, és biztos benne, hogy a győzelmet is garantálja neki. Azt azonban nem tudja, hogy mások is őriznek titkokat. Mindenkinek oka van játszani.
Heather és Dodge számára a játék új szövetségeket, váratlan felfedezéseket hoz, és mindkettőjüket megismerteti az első szerelemmel. Ráébreszti őket, hogy néha azokra a dolgokra van a legnagyobb szükségünk, amelyektől a legjobban félünk.


És a végére egy rövid videó, ahol sz írónő beszél a könyvéről:


>

Related Articles

4 megjegyzés:

 1. Nagyon várom ezt a könyvet, bár a borítótól kiráz a hideg :/ Remélem, élőben szebb :D

  VálaszTörlés
 2. @Üstökös: Ugye? Először mikor megláttam nem akartam elhinni...ráadásul sz eredeti olyan szép.

  VálaszTörlés
 3. Igen, nekem is tetszik, bár páran mondták, hogy olyan, mint egy samponreklám, de akkor is szebb, mint ez :D

  VálaszTörlés
 4. @Üstökös: Samponreklám??:) Ez tetszik és még van is benne valami... xD

  VálaszTörlés