In Nyereményjáték szülinap

1 éves a blog! + Nyereményjáték

1 évesek lettünk június 16.-án!


Egy éve volt, mikor leültünk a gép elé Zsinával és Nallával és megírtuk rövid bemutatkozásunkat, amivel egyrészt kicsit igyekeztünk bemutatkoztunk Nektek, másrészt előrevetítettük a terveinket. Most így visszaolvasva az első posztot, volt ami sikerült és volt ami nem teljesen, de egy biztos, hogy nem bántuk meg a blog elkezdését. Rengeteg élménnyel gazdagodtunk hála Nektek és sokat is tanultunk. Ezeket a tapasztalatokat felhasználva igyekszünk a jövőben még profibban, igényesebben és a legfontosabb: továbbra is őszintén írni a könyvekről, így reméljük továbbra is nyomon követtek mindet és számíthatunk a támogatásotokra. Az eddigieket pedig köszönjük.

A szemfülesebbeknek feltűnhetett, hogy júniusban volt a blog szülinapja, én mégis most írok erről. Ennek egyetlen oka, hogy szeretnénk meghálálni a türelmeteket és kitartásotokat mellettünk egy nyereményjátékkal, ami a 2. lesz a blog életében, ehhez pedig most áll készen minden.


Nyereményjáték:
  • Nem egy, de mindjárt 2 nyertest is sorsolni fogunk: az 1. egy általa választott könyvet nyer (max 3500Ft), a 2. nyertes pedig egy kisebb csomagot, ami a következőket tartalmazza:
Angyalsorsos notesz, Rémségek tea, 2 Easy-s dedikált bookplates és egy Lara Adrienes könyvjelző

  • Ezekért a nyereményekért pedig nem kell mást tenned, mint lájkolod a facebook oldalunk és feliratkozol a blogra + lefényképezed magad a kedvenc könyveddel, a kedvenc helyeden és elküldöd nekünk. A részleteket rád bízom, de légy kreatív, mert a legötletesebb kép gazdája egy meglepetéscsomagot kap. A képet az email címünkre várom: threepointsof@gmail.com (Igyekszem mindenkinek visszaírni, hogy megkaptam, ha ez nem történik meg nyugodtan szólj, mert lehet elsiklottam felette)
  • Csak Magyarországon belül postázok
  • A nyertest emailben értesítem, így mindenkit kérek, hogy létező és rendszeresen használt email címmel jelentkezzen
  • Ha 72 óráig nem válaszol a nyertes, akkor újra sorsolok
  • A játék július 20.-án éjfélkor jár le
a Rafflecopter giveaway
Sok szerencsét a játékhoz és kattintásra fel:)

 
>

Related Articles

2 megjegyzés: