In havi összesítés

Havi összesítés - Június


Hála a VOLT-nak kicsit megkésve hozom az előző havi összesítést, bár nem mintha annyira bánnám:)

Ahogy a nyárra általában jellemző, jóval több könyvet sikerül elolvasnom, mint az év többi szakában, ami azért is furcsa mert nem feltétlen van mindig több szabadidőm. Ez a tendencia júniusban is megfigyelhető, mert 13 könyvet olvastam el ebben a hónapban! 

Elolvastam végre-valahára a már jó régóta tervezett Végjátékot, ami annyira magával ragadott és levett a lábamról, hogy azóta se tudtam róla semmi érdemlegeset összehozni, így még mindig kritikára vár. Közben már elkezdtem a 2. részét is, úgyhogy mindenképp írnom kéne, mielőtt a kettő összefolyik.

Befejeztem a Csillagainkban a hibát is a film előtt, amiről egy kicsit rendhagyó poszt született. Ha tényleges kritikát akartok olvasni a könyvről, ITT van Zsina írása, aki még angolul olvasta a könyvet.

Több új sorozatot is elkezdtem júniusban, az egyik ilyen a romantikus Milliárdos feleségek sorozat, aminek el is olvastam az első két részét, az Érdekházasságot és a Trükkös házasságot.

A fantasy vonalat is erősítettem az Angyalok bukásával és annak második részével a World After-rel. Ezen kívül olvastam erotikus könyveket is: a Realt valamint az M/M rövid kis történetet a Str8te Boys-t is.

Ha már rövid történeteknél tartunk, akkor a Karácsonyéj a Péntek kikötőben sem maradhat ki, ami felhőtlen szórakozást nyújtott, arra a pár órácskára.

Könyvtárban is jártam, ennek köszönhetően pedig kiolvastam az Első sírhantot és a Leviatánt, amik még mindig értékelésre várnak. Utazó könyv is járt nálam, a Fekete Fivérek személyében, ami egy igazán eredeti történet.

Végül érdekes körülmények között kaptam kölcsön az Elcsábítani Hamupipőkét című könyvet, amiről részletesebben már olvasattatok.

Mit hozott a postás?
El se hiszem, de júniusban nem hozott semmit a postás. Persze, nem azért mert olyan erős voltam és nem vettem semmit, egyszerűen csak az előrendelt könyveim még nem jöttek meg az Elit Teamnek hála. Lírától rendeltem, mert ott nagyobb volt a kedvezményem, de ez azzal jár, hogy ki kell várom, míg az összes KK könyv megjelenik náluk is.

Filmek/sorozatok:
Júniusban egész sokszor voltam moziban, szám szerint 3szor. Ezek közül kettőről véleményt is írtam, ami szintén egyedi, mert általában a filmekről nem szoktam írni. Ezen kívül még láttam pár filmet, amikről pár mondat:


Demóna: értékelés ITT

Így neveld a sárkányodat 2: értékelés ITT

Zombieland: Ezt a filmet Zsinával együtt néztük meg egyik este és meglepően jó volt. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy rosszra számítottam, de ez jóval több volt egy átlagos filmnél, pedig az alapszituációt már ezerszer láthattuk. Mindenesetre ha zombis filmet akarsz nézni, ami emellett még egy kicsit komolyabb témákat is érint, mindezt vicces narrátorral, akkor ajánlom ezt a filmet.
10/8

Vámpírakadémia: Végül csak megnéztem...de nem kellett volna. WTF?! Ez mi akart lenni? Egy paródia?! Körülbelül azon a szinten mozgott. Borzalmas volt.
10/2

A csodálatos Pókember 2.: Igazság szerint nem tudom mi vitt rá, hogy megnézzem, de annyira nem is volt rossz. Főleg a vége tetszett, a csaj (bocsi, de nem emlékszem a nevére) legjobb tulajdonsága az volt SPOILER hogy meghalt SPOILER VÉGE!
10/6

Sorozatok terén elkezdtem....
...a Teen Wolf 4. évadát: érdekes kezdés volt, én rosszabbra számítottam miután kiírták a fél szereplőgárdát (na jó Allison nem hiányzik:). Maila még mindig nem szimpatikus, de azt el kell ismernem, hogy sok vicces jelentet köszönhetünk neki. De Dereket és Stilest még mindig imádom.


...a Witches of East End 2. évadát (vagy az már július volt?): Kicsit szerintem gyengén nyitott az előző évadhoz képest. Hangulatilag jó volt, de történetileg kicsit össze-vissza rohangálósnak éreztem. Túl sokat akartak belerakni, de remélem ez a részek előrehaladtával majd lenyugszik egy kicsit.


...elkezdtem pár nyári darálást is: befejezem a Blacklistet, amit nem is tudom miért hagytam annak idején félbe, mert eszméletlenül tetszik. Aztán az Arrowt is végignézem, még van vagy 5 rész, valamint a The 100-ot, de ez még mindig édes kevés, mert rengeteg sorozatom van félbe hagyva, de mostanában egyik se köt le. Na mindegy egyszer meglesznek és (talán) még értékelések is lesznek róluk.


>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése