In "Waiting On" Wednesday

"Waiting On" Wednesday #36 - Sötét diadal

Hogy miről van szó? Ez egy várható megjelenés szerű rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (Megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást.)
 
A Maxim kiadónál már szokássá vált nyereményjátékok keretében mutatta be a kiadó a várható könyveket és szokásához híven most is jobbnál jobb könyvekre várhatnak az olvasók. Ezek közül választottam ki az egyiket az eheti poszthoz. Szeptemberben érkezik Robin LaFevers Sötét diadal című regénye, ami a Gyilkos kegyelem 2. része. 

Várható megjelenés: 2014. szeptember 30.
Kiadja: Maxim kiadó
Műfaj: YA, történelmi, romantikus

Robin LaFevers - Sötét diadal (Gyilkos kegyelem #2)

Árulás, hűtlenség és veszély Szerelem és kaland, történelem és varázslat, bosszú és megváltás keveredik a Gyilkos kegyelem folytatásában. A XV. századi Franciaországban Sybella az elkeseredéstől és a gyásztól félig eszét vesztve érkezik a Halál titkos kolostorába. A halál szolgálólányai készségesen menedéket adnak neki. A segítségnek azonban ára van… Sybellát, akinek természetes tehetsége van a halál és a csábítás művészetében, a kolostor legveszélyesebb fegyverei között tartják számon. Ám ezek az orgyilkos képességek nemigen vigasztalják, amikor újra vissza kell térnie abba az életbe, amely kis híján megőrjítette. És miközben Sybella maga a halál istene által kovácsolt fegyver, a cél érdekében az istenség kénytelen lehetetlennek tűnő küldetésre indítani a lányt. Amikor a halál szolgálólánya a várbörtönben váratlan szövetségest talál, vajon a bosszún kívül talál magának mást is, amiért érdemes élni? Mint a sorozat első részét, LaFevers ezt a regényét is egymást szikrázóan gyorsan követő kalandokkal töltötte meg. Kitűnően ábrázolt karakterek, és egy gyors észjárású, bátor, lenyűgözően erős hősnő.

 Book trailer


>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése