In várható könyvadaptáció

Várható könyvadaptácók #20 - Nicholas Sparks film érkezik, azaz The Best of Me

Nicholas Sparks nem csak az olvasók számára, hanem a filmnézők körében is ismertté vált szívszorító, ugyanakkor gyönyörű történeteiről, mert rengeteg könyve kötött ki filmvásznon is. És úgy tűnik, hogy ez a folyamat nem áll le, ugyanis újabb könyve kerül megfilmesítésre, melynek címe: The Best of Me. A könyv magyarul is megjelent Vissza hozzád címmel, hála a General Press kiadónak.

A történet röviden:
Amanda Collier és Dawson Cole tizenévesen szeretnek egymásba mélyen és visszavonhatatlanul. A kettejük közötti kötelék széttéphetetlennek tűnik annak ellenére, hogy a családi hátterük végzetesen különbözik egymástól, és a szüleik sem nézik jó szemmel a kapcsolatukat. A főiskola előtti utolsó nyáron azonban előre nem látott, tragikus események szakítják el őket egymástól, és terelik teljesen más irányba az életüket.
Huszonöt évvel később Amanda és Dawson visszatér szülővárosukba annak az embernek a temetésére, aki fiatal korukban egyedüliként támogatta a szerelmüket, és menedéket nyújtott nekik. Egyikük sem azt az életet élte, amelyet elképzelt magának, és egyikük sem tudta elfelejteni azt a szenvedélyes első szerelmet, amely örökre megváltoztatta a sorsukat. Miközben Amanda és Dawson teljesítik öreg barátjuk végakaratát, minden, amit eddig biztosnak hittek, kétségessé válik, arra kényszerítve őket, hogy szembenézzenek fájdalmas emlékeikkel, újragondolják a döntéseiket, és az együtt töltött varázslatos hétvége után feltegyék a kérdést: újraírhatja-e a szerelem a múltat?  - A könyv fülszövege.


Szereplők:
Mivel a történet két idősíkban játszódik - egyrészt bemutatja a múltban, hogyan szerettek egymásba a főszereplők tizenévesen, ugyanakkor az újratalálkozást is láthatjuk 25 évvel később - ezért a két főszerepre 4 színészt kellett castingolni: a jelenben Michelle Monaghan játssza Amandát és James Marsden Dawsont, addig a fiatal változatukat Liana Liberato és Luke Bracey alakítja. A teljes szereplőlistát megtekinthetitek ITT.


Rendező:
A filmet Michael Hoffman rendezi, akinek már van tapasztalata romantikus filmek terén.


A filmet október 17.-én mutatják be az amerikai mozikban. Ha már itt tartunk egy közérdekű közlemény: ezután nem csak a várható könyvkritikákat láthatjátok a blog oldalán slideshowként bemutatva, hanem a hamarosan érkező filmeket is, hogy ne maradjatok le róluk. (Jobboldalon a legszélső sávban találod, egy kicsit lejjebb.)

Trailer:


>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése