In "Waiting On" Wednesday

"Waiting On" Wednesday #37 - Fogoly a sötétben

Hogy miről van szó? Ez egy várható megjelenés szerű rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (Megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást.)

Egy napos csúszásban ugyan, de itt az eheti megjelenés, ami ezúttal egy igen megosztó könyv megjelenéséről számol be. Ez pedig nem más, mint CJ Roberts Fogoly a sötétben című regénye. Nagyon kíváncsi vagyok rá, de abban is biztos vagyok, hogy messze nem mindenkinek ajánlott és nem is fog mindenkinek tetszeni. Mindenesetre Ittimi-nek tetszett, ami mindenképp bizakodásnak ad okot a részemről. Az viszont, hogy ezt a könyvet a KMK adja ki, nem kicsit ledöbbentem, igaz a rubin pöttyösök (vagy, hogy is hívják, én ezt a sok alkategóriát már nem tudom számon tartani) között fog megjelenni.

Várható megjelenés: 2014. szeptember 23. (Elit start)
Kiadja: Könyvmolyképző kiadó
Műfaj: erotikus (BDSM+fogság), nem a lightos kategória (18+)


CJ Roberts - Captive in the Dark - Fogoly a sötétben

Caleb olyan ember, akit csak a bosszú érdekel. Amióta egy hatalomra éhes gengszter kiskorában elrabolta, majd eladta rabszolgának, másra sem tud gondolni – kizárólag a revans foglalkoztatja. Tizenkét évre merült el az élvezeti célból tartott rabszolgák világában, az egyedüli felelősnek tartott férfit keresve. A szenvedését okozó építész végül előkerült: a személyi igazolványa új volt, a személyisége azonban a régi maradt. Ha Caleb elég közel akar kerülni a céljához, muszáj azzá vállalnia, amit gyűlöl. Elrabol egy gyönyörű lányt, hogy azzá tegye, ami ő maga volt egykoron.

>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése