In "Waiting On" Wednesday

"Waiting On" Wednesday #38 - Örömmámor, avagy érkezik az Eleanor és Park

Hogy miről van szó? Ez egy várható megjelenéseket bemutató rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (Megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást.)

Imáim meghallgattattak! *átszellemült örömtánc* Érkezik Rainbow Rowell magyarul! El se hiszem, hogy ez megtörténik. Az Eleanor és Parkról már olvashattatok a blogon és én is írtam már párszor, hogy milyen jó lenne, ha megjelenne magyarul is könyv az írónőtől. Aranyszobrot a Scolar kiadónak! Bár a borítója sokkal jobb az eredetinek...Kit érdekel?! Őszintén, az se zavarna, ha egy egyszerű fehér lap lenne a borítója, csak megjelenjen.

Várható megjelenés: 2014. október 9.
Kiadja: Scolar kiadó
Műfaj: realista, romantikus, YA

Rainbow Rowell - Eleanor és Park

Park Sheridan tökéletesen kigondolta. Ha senki sem látja, senki sem fogja zavarni. Ha láthatatlanná tud válni, mindenki békén hagyja majd. Eleanor Douglas akkor sem lenne képes eltűnni, ha megpróbálná. Minden túl sok rajta őrült vörös haja, fantasztikus ruhái, a szokatlan bolondságok, amik elhagyják a száját. Mikor Eleanor feltűnik Park iskolabuszán, a fiú nem tudja eldönteni, hogy bátor-e, vagy öngyilkos típus De nem tudja kiverni a fejéből. Két rossz csillagzat alatt született fiatal története, akik elég okosak ahhoz, hogy tudják, az első szerelem szinte sohasem tart soká, de elég bátrak és elszántak ahhoz, hogy mégis megpróbálják.

>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése