In "Waiting On" Wednesday

"Waiting On" Wednesday #40 - Füst és csont leánya 2.

Hogy miről van szó? Ez egy várható megjelenéseket bemutató rovat, amit Jill indított el. Egy általad várt könyvet kell bemutatni, majd a bejegyzést linkelni Jill aktuális blogbejegyzésénél. (Megsúgom, hogy érdemes felkeresni a blogját, mert hétről-hétre rengeteg friss megjelenésről szerezhettek itt tudomást.)

Már teljesen beletörődtem a tudatba, hogy nem fogom elolvasni magyarul a Füst és csont leánya 2. részét, mikor a napokban szembetalálkoztam a hírrel, hogy a Kossuth kiadó mégis csak kiadja a Vér és csillagfény napjait. Elképzelhetitek az örömöm. Mindenkinek csak ajánlani tudom a könyvet, mert az első részt imádtam: azt a gyönyörű írásmódot, ahogy bemutatta az író ezt a varázslatos és egyedi világot. Elképesztő élmény volt. A borítója ugyan sokkal jobban tetszik az eredetinek - erről egy gyilkosság jut eszembe - de nem panaszkodok.

Várható megjelenés: 2014. október 3.
Kiadja: Kossuth kiadó
Műfaj: fantasy, romantikus

Laini Taylor - Vér és csillagfény napjai (Füst és csont leánya #2)

A Füst és csont leánya című kötet izgalmas folytatásában a kék hajú Karou a családja pusztulása után, a földig rombolt otthona romjai között találkozik az egyetlen, életben maradt kimérával, a Fehér Farkassal. A férfi meggyőzi, hogy át kell venniük elődeik szerepét, és tovább kell küzdeniük az angyalokkal szemben a kimérák szabadságáért. Karou vállalja a népéért folytatott heroikus és fájdalmas harcot, így ismét kénytelen a szerelem és a bosszú között választani. Szerelme, Akiva eközben a reménytelenséggel és a lelkiismeret-furdalással vívja csatáját…


>

Related Articles

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése